Re:Избор на лаптоп до 850лв.
Относно обема на РАМ паметта - то вече рядко има/ако изобщо има/ нови модели лаптопи с под 2 ГБ. Така и така х86 / 32-битовите опер.системи са преобладаващи, а и добавянето на още една 2-ка е елементарно /дори и финансово/, ако потребителят има нужда от такава. В случая мисля че наличието на 2 плочки /2*2ГБ/ е по-доброто, отколкото на 1 от 4 ГБ примерно, която да е в СИНГЪЛ режим.
Ето едно прилично моделче, със всичко необходимо на добра цена http://laptop.bg/laptops-asus-X54-asus_x54hr_sx021d
За съжаление, май Асус не са това което бяха /като качество/.
Цитат:
Първоначално публикувано от V_Simeonov
За съжаление, май Асус не са това което бяха /като качество/.
:-memnon Това ме развесели :-memnon /ха дано, ама надали/
Сподели кое е веселото в случая? Просто от сервизна фирма имам информация, че проблемите /при лапотопи Асус/ последната година са няколко пъти повече от предни години! По скоро това е тъжно! /проблеми със драйвери и хардуера/
Ами асус правят лаптопи сравнително от скоро, и никога не са се славили с качество :ole
За какво качество говорим въобще, в последните години ситуацията е такава, че каквото ти се падне. То и 5000лв да е лаптопа пак може да се прецака нещо. Просто, за да смъкнат цените още и още производителите свалят и качеството и това важи за всички. Та общо взето няма какво да пълним темата с глупости, за тези пари каквото и да се вземе, едва ли даден модел ще има кой знае какво предимство пред друг.
Ето на това се спрях http://www.lenovoonline.bg/les/home....25798400470BE0 утре отивам да го взема....мисля че ще ми върши работа... :)
Взема ли го?Ако да-честито.....
Добър избора, но си мисля, че в ТМ би била по евтина алтернатива при същите /като производителност - АТИ видео/ параметри. Безаварийна употреба!
Цитат:
Добър избора, но си мисля, че в ТМ би била по евтина алтернатива при същите /като производителност - АТИ видео/ параметри. Безаварийна употреба!
Компютри не се купуват от Техно магазините без значение лаптопи или настолни.За тази цел си има специализирани магазини.Причини за това безброй.
Благодаря на всички за помоща,доволен съм от избора,дано нямам проблеми с машинката.....
Цитат:
Така, ли а аз защо си мисля точно обратното :-memnon Явно съм бил много заблуден...