1 Прикачен файл(ове)
Техномаркет изби рибата - иска 1200 лв за Microsoft Surface
http://setcombg.com/default.asp?site=comment&NID=14871
Преди няколко месеца мрежата се проглуши от слухове за идващия нов таблет от Microsoft и ниската му цена. Ето сега изкопах една новина, която съм пускал на 17-ти август, в която се споменава цена от $200 за прословутия таблет.
Надежди говежди... Не знам Microsoft ли е виновния, Техномаркет ли, но преди малко получих оферта на мейла за таблет Microsoft Surface на турбо промоция само за 1200 лева!
Очаквам вашите коментари - защо не се сбъднаха очакваните цени. Българските доставчици ли се опитват да ни цакат или повсеместно цената е висока? | Прикачен файл 7471 |
Отговор: Техномаркет изби рибата - иска 1200 лв за Microsoft Surface
Бързо проучване показва, че цената на Майкрософтския таблет в Amazon e $573:
Amazon.com: Windows RT Surface 32 GB Tablet: Computers & Accessories
Така че, проблемът е изначално в цената, а не в Техномаркет. Напълно нормално е стока, предлагаща с в САЩ за определена сума в долари да струва подобна сума в Евро в Европа.
Така че, този път, проблема не е в българския търговец.
махни цената на windows-a (макар и RT), махни цената на office-а и малко по малко се приближаваш до първоначално обявените $200 :))
в този ред на мисли, някой да си е играл с win7 таблета с atom процесорчето и т.н.?
много ми е любопитно колко му държи батерийката...
Тц, бях му хвърлил око, но реших да чакам Surface.
Сега като го дочаках... и голяма работа, още ще го чакам :)
Ами аз го намерих на 419.99 паунда" Microsoft Surface 32gb with Black Touch Cover: Amazon.co.uk: Computers & Accessories в Амазон =1031 лева без доставка+ още около 15 лева доставка. Има го и за 440 паунда, но с 64 ГБ памет.Гелдам, че ебау го има за 355 паунда без доставка и + 43 паунда доставка Microsoft Surface Windows RT 32GB 10.6" Black - NEW & SEALED | eBay .Така че проблема е у Бг пичилбарите ...
На мен не ми върши никаква работа защото си ми трябва лаптоп + смартфон.Имам редовно писане и си трябва нормална клавиатура.
btw, объркáл си се нещо, пич :))
MICROSOFT SURFACE TAB 7XR 32GB :: Таблети :: Таблети :: Таблети :: IT Продукти :: Technomarket Bulgaria
1299 левки (или именно "турбо"-то на промоцията са персонални още 100 кинта надолу?)