Ще помоля компетентните в тази област да дадат съвети за читав таблет в този ценови диапазон. Ще се използва от дете, т.е. игри, малко филми, Интернет.
Ще помоля компетентните в тази област да дадат съвети за читав таблет в този ценови диапазон. Ще се използва от дете, т.е. игри, малко филми, Интернет.
Благодаря за отговора. Други предложения?
Вярно , избора е доста голям , но не всичко е на ниво . Не знам дали да не пробваш с нещо по-евтино като за начало и после малко по-скъп и марков . Има " китайчета " - No name , който са доста добре хардуерно и работят прилично , но пак си е до късмет .
Има доста инфо в androidbg-форума , но като цяло един Asus Memo Pad HD7 не е лоша идея .
днес се заиграх с едно 4-ядрено китайче PIPO, което ми хареса ужасно много
само ще спомена Antutu резултата - 16 000, което е точно колкото Samsung Galaxy Note N8000, с цена около 1000 левчета... само дето PIPO-то е около 350
и двата са 10", но резолюцията му е пълно ХД 1900*1080, а на галакси-то 1280*800
"хардът" му е 32 гиги срещу 16 на галаксито
рам-ът е 2 гиги срещу 1 на галаксито
има GPS, галаксито не го знам дали има
андроид 4.2.2 срещу "надали"
имаме поразвита друга тема, в която се дърлим "за" или "против" китайчетата на 1/3 от цената на "марковите"...
Задължително - Asus Memo Pad HD7!
Ако не искаш ядове, а да зарадваш наистина момченцето - Asus Memo Pad HD7 е твоя таблет.
Този пост е редактиран от InternetZombie; 03-09-13 в 02:49.
Къде видя PIPO за 350лв , освен втора ръка . Нов е около 550 , а и резолюцията му е 1280/800 , - не Full HD.
10.1" PiPO Max M9pro RK3188 Quad Core 1.6GHz Android 4.2 Tablet PC 32GB ROM WIFI GPS
гугълни това и ако имаш желание, след 20-ина дни чакане ще го видиш и ти лично![]()