Драйвери за лаптоп HP Pavilion G6 2301su
Взех въпросния лаптоп,инсталирах Windows 7 ultimate 64bit-а.Обаче драйверите е страшно.Успях да подкарам лан,безжична мрежа,аудио и видео.Всичко това го теглих от офиц.сайт като избирах близък модел,тъй като са за windows 8.Вградената камера обаче изобщо не успях да я подкарам.Ако някой се е сблъсквал с подобен проблем,нека сподели.Благодаря
Отговор: Драйвери за лаптоп HP Pavilion G6 2301su
Намираш deviceID на компонента който искаш да инсталираш и си търсиш драйвери по това ID в нета.
Ха-ха-ха,аз също се"боря"с едно НР.Има на официалния сайт само за 8ца 64 бит.Някой става-друг не.Също като при теб.;)От руски сайтпве намерих някой и друг.
h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=5218270&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5186808&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4063
При мен това помогна - модела е амд, но видеото е същото. При опит да го инсталирам на 32бита- не тръгна. Сложих win7 64бита и заспа.
johny01 никой не се е родил научен. Не виждам никакъв смисъл в сарказмът ти.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Mr.TECHNO
h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=5218270&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5186808&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=4063
При мен това помогна - модела е амд, но видеото е същото. При опит да го инсталирам на 32бита- не тръгна. Сложих win7 64бита и заспа.
johny01 никой не се е родил научен. Не виждам никакъв смисъл в сарказмът ти.
Аз далеч не съм "научен",днес във Варна сигурно има мъгла,казвам,че се боря с идиотите от НР и ако има сарказъм или нещо си то е към тях.Недоумявам как може да нямат поддръжка на собствените си продукти по отношение на драйвъри.Ние ли да си ги пишем или да разглобяваме и търсим по каталожен номер при производителите на всеки от компонентите.Тая простотия не съм я срещал с по-стари продукти.Как да сложа 64 битова 8ца на пиклив лаптоп с 2 рам,а само такива драйвъри са дали НР.Смея се на олигофрените от НР.
А дали Майкрософт не е в дъното на нещата? Те казват на вендорите дотирани продукти с последната версия на ОС-а да нямат подръжка към по-старите версии.
Цитат:
Първоначално публикувано от
stenly
А дали Майкрософт не е в дъното на нещата? Те казват на вендорите дотирани продукти с последната версия на ОС-а да нямат подръжка към по-старите версии.
Ми,ще духат супата и едните и другите,особено НР,които се чудят как да свържат двата края.Като писнат двама(клиенти),чуват две хиляди.Марки и модели много-тези,които се крепят на име и го изгубят,отиват при Любо Пенев.