Таблет Самсунг ТАБ 3 и ТАБ 4
Здравейте,решил съм да си закупя таблет Самсунг Галакси ТАБ 3 7инча който е около 200 лева,или ТАБ 4 7 инча който е 350 лева. Първият е двуядрен, а другият четериядрен.Единият е с резолюция 1024/600 а другият 1280/800. По веригата магазини някой казват, че имат разлика в дисплеят, други казват, че нямат а в САМСУНГ сайта пише че и двата са със TFT капацитивен мултитъч екран. Това е много важно за мен, ако са с еднакви дисплеи ще заложа на ТАБ 3 макар и по- бавен. БЛАГОДАРЯ ВИ......
Отговор: Таблет Самсунг ТАБ 3 и ТАБ 4
Владо, спрял съм се на самсунг, просто съм се убедил визуално, че са много добри- самото изображение на ТАБ 4 ме грабна, ТАБ 3 не съм докосвал. Интересува ме само и на двата таблета дисплеят е TFT
Сложи ги един до друг и ги сравни. С еднакъв тип матрици са - PLS - техен еквивалент на IPS. Разлика в качеството предполагам ще има освен в остротата, поради повечето пиксели на инч и заради повишен контраст на новата ревизия.
Ще изчакам за още някое мнение, благодаря на пилота за инфото, немога да ги сложа един до друг, в магазина са отдалечени доста един от друг.
В един магазин ли са? Ако е така, помоли някой от продавачите да ги "сближи" :) Ако наистина му пука за клиентите и иска да прави продажби, ще го направи.