парала на биос Lenovo T410
здравейте скъпи другарчета. Този лаптоп седи и прашлясва, доста време вече неползван. Одеве го извадих и го пуснах. Казва ми, че трябва да оправя часът и датата. Дотук добре, ама после иска парола, на входа на биоса и това добре. Лошото е че аз никога не съм поставял такава. Да не почваме с излишни параноични обяснения, лаптопът не е краден, мое притежание е, неползван от доста време. Има ли някой идеята, как да махна тази парола?
Отговор: парала на биос Lenovo T410
Махни батерията на дъното за 5 минути.
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
точно това направих първо. И без това, за да го подкарам ми трябваше да го разглобя. Изгубил съм му зареждащото, а той е с ония гадните букси. Не мога да схвана, каква е тази парола! Дали не ми отмъстява, за това, че ми е служил, за резервни части, като с времето съм му свалил оптичното и х диска? :lol:
Без хард как ?
Изпратено от моят SM-A505FN с помощта на Tapatalk
Имах такъв случай и няма отключване. Само в официален сервиз като услугата се представя директно от Леново. На мен ми поискаха сумата от 140лв и документи за произход.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bios Т410 - Google Търсене
С uodate на BIOS нама ли да стане?
BIOS Update Bootable CD for Windows 8 (32-bit, 64-bit), 7 (32-bit, 64-bit), Vista (32-bit, 64-bit), XP - ThinkPad T410, T410i - Lenovo Support BE
Ако стане по метода в този клип, ще черпиш една ракия:
T410 Bios Unlock -Lenovo T Series & L,W,X Series , Bios password Removed - YouTube
Успех!
1 Прикачен файл(ове)
опитах с клипа на братята хараби и не става, отказвам се директно и отива на боклука. То излезе, че съм като оня монах, дето, като си няма работа си къса расото и почва да го шие. Отдавна ми мина времето и мерака, за подобни дейности, (откакто си ползваме телефоните, за компютри, търсейки решение на счупения климатик, в сетком :)) )
Благодаря на всички отзовали се, като и пожелавам крепко здраве и никва криза и инфлации.
Голяма ракия, за Gena_bs и пълна маза от бутилки с олио
Прикачен файл 39134
Ето ти още клипове, ако все пак си го хвърлил:
lenovo t410 bios password removal - YouTube
благодаря ще погледна, но не сега. Сложих го пак да пепелясва, за когато се навия напълно, щото най мраза едно да почна а друго да върша