Инфо за бриджовете от 2.1.4 към 3.1 на CCNA
Някой има ли си идея на ква цена са бриджовете от 2.1.4 към 3.1.
Моята информация е че до 10 август цената на четерите бриджа общо е 200 лв., а при регистрация след 10 август цената скача общо на 500лв.Т.е. за първи и втори по 50 лв, а за трети и четвърти се плаща сума от по 200лв.
ИМали някой друг по различно инфо?
За какви бриджове говориш бе човек!!!
Ъъъъъъ....?
Защо да трябва да се плаща за bridge course?
Аз съм карал CCNA по версия 2.1.4, и когато излезе 3.0, в страницата на Cisco Networking Academy се появиха както версия 3.0 на лекциите, така и Bridge Course. Какво общо има плащането с цялата история? Да не се е променило нещо от март/април насам?
В моята академия след като завърших ме четвърти семестър по вер 2.1.4 ни искат още кинти за да се прехвърлим по вер 3.1 .Т.е новата информация която ще получим за тези пари се нарича бридж.И понеже вече е изтекъл срока да се явим за индустриялен по старата версия, за да се здобием с такъв първо трябва да си платим тези бриджове за всеки семестър, за да имаме право да се явим на изпит по ве3.1.Ако не платим си оставаме без индустриялен.И ме интерисува дали има някой информация за цените на тези бриджове, дали въобще се плащат.Или инструкторите ни са ни взели за златни кокошки.
Май ви рекетират нещо. [xx(]
Естествено, че се плаща в CISCO винаги се плаща [:)]
Аз съм изкарал версия 3.1 за инстуктори в ИЛИЕВ на Ам Ун в София
и имаше хора които си бяха платили "упгреита" от старата версия.
Мисля, че по 45лв на семестър , но да ви кажа разликите са незначителни, то в бриджовете си пише кое е различното
Цената е 10 лв на тест!
Тия хора нещо се базикат с нас
Искараш 1,2 семесрър и пак на 1 да караш...
Няма да продължа по темата защото тия от Cisco са абсолютни кожодери . . .