-
Някой може ли да ми каже
Каква програма да ползвам за NAT с възможност за контрол на трафика. Т.е. да ми дава подробна информация от кое ip колко информация е източена и да мога да задавам поименно кое ip има право на шернат интернет и кое - не.
10x предварително
P.S.
Подобен въпрос постнах и в дира, но не получих обудителен отговор, някой ме посъветва да ползвам MS Proxy2 но никой досега не ми е дал меродавна информация за възможностите му.
-
Някой може ли да ми каже
WinGate 4.5.0 wingate.deerfield.com
Сериен номер става от всяка 4.х.х версия.
Програмата има всичко което искаш. Дори има и проверка на Mac адреса. С вграден firewall. При мен бачкаше добре, но не по-добре от една Linux машина с 100MHz процесор :)
След малко Ivan ще ти предложи да ползваш Win2000 Advanced Server, но мисля че там е малко по-сложно. :) Но също става
-
Някой може ли да ми каже
Благодаря за инфото. При това положение задавам следните допълнителни въпроси: Откъде мога да си го изтегля, дават ли го направо от техния сайт или трябва да го търся отдругаде. Нямам никакви серийни номера без значение за коя версия така че ако ги имаш моля дай ги. Що се отнася до линукса и 2000AS в момента машината ми е с NT4 server с инсталиран и работещ на нея мейл сървър, DNS и Sygate, който ползвам за шерване на интернет и NAT само дето не предлага други екстри. Наистина Sygate може да прави лог за всяка конекция но е в неудобен вид. Така че не искам да слагам друга машина с линукс или да преинсталирам цялата операционна система, а искам нещо такова като този wingate за който казваш.
-
Някой може ли да ми каже
От странитзата на wingate можеш да го изтеглиш.
за сериен номер:
MFD Corp.
36BF3E69EEAEE1E83E36132E
-
Някой може ли да ми каже
www.wingate.net - tegli6 30 dnevna versia
Name: oDDiTy PHEAR s/n: 666CA61E008F4E0F86D07C12
Name: MFD Corp. s/n: 36BF3E69EEAEE1E83E36132E
Triabva da se polu4i
Pozdravi
-
Някой може ли да ми каже
Много благодаря на всички!:)
-
Някой може ли да ми каже
Интересува ме тези програми имат ли контрол на трафика(нещо като shaper) по IP или MAC и може ли да се прави MASQUARADE като под linux???
-
Някой може ли да ми каже
MASQUERADE-то се казва NAT. За shaperа може да стане чрез QoS ама там е ми е мътна
-
Някой може ли да ми каже
QOS za windows 2000 triabva da kaja he ne e nikak lesno da se podkara a inache ima edna programka na lightspeedsystems kazva se total kontrol ama neshto do sega ne uspiah da si nameria crack za neia...
http://www.rootbg.com
-
Някой може ли да ми каже
hipo, MASQUARADE != NAT .
Niakoi drug moje da obiasni razlikata.
-
Някой може ли да ми каже
Абе розовия :), то ясно че MASQUERADE e вид NAT, MASQUERADE e SNAT за DHCP, но MASQUERADE, SNAT и DNAT са NAT