eu домейн и некъдърно правителство!
Некъдърното правителство проспа възможността да поиска от Брюксел България и Румъния да бъдат включени в страните с право да регистрират eu домейни. Бедните европейци могат да си регистрират домейни за 18 евро, а ние освен, че трябва да изчакаме да се вземат всички свестни имена, ще трябва да плащаме и по 300 евро на тъпите англичани, за да регистрираме английска фирма. Че европейците нямаше да откажат да ни включат, е сигурно, но че нашите "отговорни" лица не са се сетили да поискат е поредното предателство, въпреки че имаме специално министерство по европейските въпроси с тлъст бюджет. :RTFM:
Re: eu домейн и некъдърно правителство!
Какво повече да се каже, освен че живеем в БГ... това е единственото обяснение и за съжаление нищо не може да се направи... и да се ядосваме и да не се ядосваме вече са осрали нещата, както винаги...
Положението е такова, че никой не се интересува от развитието на Интернет и свързаните с него дейност от тези, които имат власт. Имам чувството, че това което ги интересува е как да оклепаме някой друг или как да източим парите.
Но това е политика, а политиката е най-мръсното нещо, което е създадено на този свят!!!...
Цитат:
Първоначално публикувано от blue_
Имам чувството, че това което ги интересува е как да оклепаме някой друг или как да източим парите.
Не е чувство а реалност :(
Само немога да разбера защо и Румъния.
От къде на къде ние ще искаме и за румънците.
И това означава ли че и румънците са "проспали" тази възможност.
Докато учих в Германия се запознах с едно румънско семейство и при всички трудности, които имах там, от тези хора видях много повече разбиране и съпричастност отколкото от някои българи. Румънците са преживяли не по-малко от нас и търпят не по-малко корумпирана и некъдърна власт от нашата. Аз лично не се засягам, когато ни слагат в един кюп с румънците, защото след всичко преживяно в Германия предпочитам да си имам работа с румънец, а не с германец. :)