Re: ISP за Цар Иван Асен II
  аз там съм клиент на селнет и нямам повод за оплакване.
   Цитат:

Първоначално публикувано от mitkko  
 аз там съм клиент на 
селнет и нямам повод за оплакване.
    Ами готини са им офертите, обадих им се дали може да ме включат на адреса, отговора беше едно троснато ДА!, а после се оказа че не свързвали абонати след 6 часа вечерта, а аз съм до 5.30 на работа...

Сега какво - да им се моля да ме включат ли.... бахти пичовете...

Тей като гледам homelan вече са стигнали до там... май там ще да е...
  @LordOfEvil: Най-готиното на CellNet е, че не те ограничават в броя на компютрите, които да ползват интернет зад реалния адрес, а и скоростите им са нелоши. Не правя реклама, просто казвам тази подробност - а ти ще си прецениш дали си струва да намериш време, в което да те вържат.
   Цитат:

Първоначално публикувано от Slero  
 @LordOfEvil: Най-готиното на CellNet е, че не те ограничават в броя на компютрите, които да ползват интернет зад реалния адрес, а и скоростите им са нелоши. Не правя реклама, просто казвам тази подробност - а ти* ще си прецениш дали си струва да намериш време, в което да те вържат.

аз на хоумлан не видях някъде да пише че е забранено да включваш повече от една машина ?!?
   Цитат:

Първоначално публикувано от LordOfEvil  
 аз на хоумлан не видях някъде да пише че е забранено да включваш повече от една машина ?!?

Ами не знам - на времето им бях клиент в Младост и (доколкото си спомням) имаше подобно ограничение. Най-добре поразпитай.