-
Торент клъц
Възможно ли е доставчика ми да е орязъл връзката с всякакви сайтове които са свързани с торенти (в мета инфото на страницата или самия адрес като има 'торент'). :undecided: :undecided:
Да знам утре дали да идя да ги видя как са :knuppel2: :angry:
Всички други страници си работят нормално ака като дам demonoid, thepiratbay от тоя род супер бавно зарежда....
уТорента си бачка на 6 ама http://www.utorrent.com/testport.php не работи примерно.....
-
Re: Торент клъц
Ти с реално IP ли си?
Иначе доставчикати много неща може да направи. Иначе страниците на тракерите отварят ли се. Не вярвам чак абсолютно всички тракери да е забранил.
-
С реално ИП съм...Страниците на тракерите се отварят..след 10 минути, а да сваля торент забрави....сега ще ме карат да си свалям торенти от другаде и да си ги пращам на майл-а. :angry: :angry: :2guns: :2guns: :2guns:
Просто ми е трудно да повярвам, че могат да направят такава мизерия....то бива бива ама чак толкоз....
-
Първо попитай някой който е към същия доставчик дали и при него е така?
Ползвате ли някакво Proxy?
Попитай дирекно доставчика, но след като си се убедил , че проблема не е при теб. Ако сe укаже, че е направил нещо умишлено - избора е твой :)
-
На АДСЛ съм ще видим утре как са нещата...тия тука има навика да оправят проблемите със скорост Охлъов на задна и е доста тегаво като почнем да се караме...Ще ви информирам за жертвите само стискайте палци да е някоя тяхна приумица че съм си подготвил репликите :2guns:
Добавено: Оказа се че сървъра нещо бил здал багажа, пиков час или нещо от този род успяха да смънкат... :knuppel2: