Въпрос за отдалечен контрол
Здравейте,
Става въпрос за отдалечен контрол върху пц. С една дума идеята ми е да си достъпвам домашня компютър от службата но проблема е че там няма как да инсталвам друг софт и мисълта ми е дали има начин примерно чрез интернет експлорера да си виждам десктоп-а за да мога да си управлявам софтовете. Дано сте ме разбрали,.
Лек ден
Re: Въпрос за отдалечен контрол
С вградения в Уиндоус "Remote Desktop" става ли?
Инсталираш си ultravnc и си достъпваш РС-то чрез http://your_ip_address:5800
Благодаря много забързите отговори, сега го свалям и ще пробвам.
с вградения Рдесктоп също може през браузър
В момента се опитвам да конфигна ремоте десктоп на вин но не се справям някой ако може да посочи някоя статия или да укаже хелп. благодаря предварително.
Ето - кратко и ясно:
http://www.microsoft.com/windowsxp/u...moteintro.mspx
Аз ще те посъветвам да го ползваш в комбинация с хамачи.
доста по-универсално(дори да нямаш реално IP) е www.logmein.com... преди няколко дни открих преимуществата му и съм много доволен. Всичко става пред уеб-интерфейс, успях даже да се закача от PDA-то... и не изисква инсталирането на допълнителен софтуер, само някакъв plugin..
Благодаря на всички оправих се с ремота на вин, стана супер. :ole :ole :ole :Drinks: :Drinks: :Drinks:
saint056a bate iskam da te pitam tova bezplatno li e? 4e pi6e nqkakvi kinti. ina4e e super :help
Цитат:
Първоначално публикувано от Jogo_1
Здравейте,
Става въпрос за отдалечен контрол върху пц. С една дума идеята ми е да си достъпвам домашня компютър от службата но проблема е че там няма как да инсталвам друг софт и мисълта ми е дали има начин примерно чрез интернет експлорера да си виждам десктоп-а за да мога да си управлявам софтовете. Дано сте ме разбрали,.
Лек ден
Имаш си Remote Desktop , конфигурирай другото PC .
Цитат:
доста по-универсално(дори да нямаш реално IP) е
www.logmein.com... преди няколко дни открих преимуществата му и съм много доволен. Всичко става пред уеб-интерфейс, успях даже да се закача от PDA-то... и не изисква инсталирането на допълнителен софтуер, само някакъв plugin..
А някои знае ли дали достатъчно е подсигурен този начин.Защото доколкото виждам при него няма значение дали си с реално IP ,което е голям плюс за него.