Re: Помощ за D-Link DI-624M
...There are a lot of DI-624M bricks/lemons out there. The reality is, if you can get to the Emergency Flash prompt, indicated by a flashing status light
after powering on with the reset button pushed, you can probably fix your DI-624M to be a great wireless router
Цитат:
Първоначално публикувано от dash
...There are a lot of DI-624M bricks/lemons out there. The reality is, if you can get to the Emergency Flash prompt, indicated by a flashing status light
after powering on with the reset button pushed, you can probably fix your DI-624M to be a great wireless router
би ли ми го разяснил моля :)
прес тфтр конзола му подаваш фаила и готово през парвите 3 секунди от стартирането
tftp -i 192.168.0.1 PUT imeto na faila
нещо не иска да зацепи :( маи го утепах качествено :(
ако имате още предложения даваите че хич не ми се иска да го изхварля
Направи ли му рисет и прихваща ли го или не ?
ресета го хвашта ама не съвсем :( значи стига до web страницата дето ти иска да му зададеш файла с ъпдейта почва да го праща към рутера и заспива :( и всичко спира , пинг към 192.168.0.1 също няма докато не го ресетна
Цитат:
Първоначално публикувано от ivanb
ресета го хвашта ама не съвсем :( значи стига до web страницата дето ти иска да му зададеш файла с ъпдейта почва да го праща към рутера и заспива :( и всичко спира , пинг към 192.168.0.1 също няма докато не го ресетна
Пробвай със стара версия на фърмуера(по малка на Кв) първо и го окачи с кабел директно ...
как така директно да го закача?? а иначе имам само стара версия на флаша понеже само нея успях да намеря :(
PC Network port=>Router network port - НЕ WAN!
Ето ти и подробности за рутера, бут процедури, памет етц. (Engl.):
http://www.kilgus.net/hacking/di624p.html
! Недей да пробваш с версия 1.20 на фърмуера!
:(((( май ше се хвърля нищо не става , ако някои мисли че ше се справи срещу заплащане да свирка