winXP Pro + Network = ???
Значи има два хъба свързани с ьплинк и около 20 машини /предимно на 9хх/ може ли някой да ми каже защо когато си пусна моя с XP той не вижда мащините които са зака4ени на другия хьб а когато е с 98 няма проблеми вси4ко се вижда и е ок !!! ??? благодаря предварително :)
PIII1000@1125 QDI Advance12A 256ddr 80gb.WD asus mx400 21'digital /sony tube/... best P...
Probvai da accessnesh nqkoq ot drugite mashini po ime chrez explorera.Na mene ne mi se e sluchvalo podoben problem kato tvoq ami malko po razlichen-t.e. ne vijdam mrejata i mi dava ot vreme na vreme razni prostotii,no kato accessvam po ime dadena mashina nqmam problemi
A i oshte neshto makar che ne vqrvam ot tova da e problema no moje da probvash da vidish dali ne e ot tova.
Hubovete po princip se vryzvat taka-ot UpLink-a na edinia v nqkoi ot portovete na drugia a ne ot UpLink-UpLink.
Kakva to4no ti e mrejata ? Samo TCP/IP li ima6 instalirano ? Ako e taka sloji si edin IPX/SPX i bi triabvalo da ti se re6i problema.Probvaj da vidi6 dali ima6 ping do ma6ina zaka4ena na drugia hyb ako ima6 zna4i iada e v TCP/IP-to.
WOMEN.ZIP: A great program, but it doesn't come with documentation...
Absoliutno v sinhron s predishnoto mnenie. Instalirai na Win XP IPX protokol, ili netbeui i she se vijdat mashinite s 98.
http://www.bpeme.to/~drrossft/gif/lg.gif
Absolutno pravi ste i dvamata. Problemut na momcheto e che XP standartno ne se instalira s IPX/SPX i NetBEUI.
Dont think about the troubles... they will come very soon !
под XP няма NETBEUI поне на това копие което имах.
May the Virtues be with us.
Не че няма, просто трябва ръчно да го добавиш. Има го на самия диск с XP-то. Не помня точно директорията ама като напишеш в search-a netbeui и то ще си излезне къде е :).
"we sense a soul in search of answers"
мерси ще пробвам дано да намеря Netbeui-to но и аз се сештам 4е го нямаше стандартно !!! а и на вин 9хх има и IPX
PIII1000@1125 QDI Advance12A 256ddr 80gb.WD asus mx400 21'digital /sony tube/... best P...
Samo ne razbiram zashto mu e na 4oweka IPX ? ? ?
Napulno dostatu4no mu e da ima slojen TCP/IP i da pusne netBIOS vurhu nego
Za ipx prosto njama smisul