-
WIFI problem
Имам значи лаптоп (Турбо Х от плесио) с Intel(R) PRO/Wireless 3945ABG & Broadcom Bluetooth 2.0+EDR USB dongle with trace filter и за да работи безжичната трябва да работи и блутута (поне така си мисля). Та, проблема е че работи работи и изведнъж забие мрежата/устройството и без рестарт не се оправя....на ХР съм и се чудя просто какво да сторя...драйвери всички са на лице....дайте идей
-
Re: WIFI problem
Няма логика, че за да ти работи WIFI-то е нужно да работи и Bluetooth-a.
Всяко си работи за себе си.
-
а така някоя подла програмка да ти дъни мрежата?
Я си огледай какво има инсталирано като цяло на лаптопа.
-
Бутона който активира безжичната актовира и бутута...няма кой знае какво по компа което да дъни...гледам си процесите и не виждам нищо чудно....много е странно как просто точно и само това забива...като гледам устройството през менажера излиза ок и като променя нещо и цъкна ОК и зависва....имам гадното чувство че нещо я блокира тая платка(май е интегрирана в дъното).
:taz
-
На някой лаптопи има възможност да се избира кое от двете устройства или и двете (bluetooth/wireless) да се стартират с бутона и това се прави от биоса.
-
Това с бутона ок ...работата е как да накарам да работи като хората нон-стоп
-
Провери с програмата NetStumbler дали има много мрежи в района. Може ефира да е натоварен и да създава проблеми. Пробвай да пуснеш връзката на друг канал.
-
Добрееее, май проблема е решен: Power management на картата трябва да е на макс...иначе неизбежно се изключва