2xPC 2xVista с вграден W-Lan търсят интернет връзка как!?
Здравейте ,
някои да може да ме упъти към перфектният саит от които ще може да се извлече полезна информация за да се прокара нет между двата компютъра или евентуално ако може да бъде полезен самият тои с нещо в случаят няма да бъде никак зле ?
Прегледах няколко саита но за съжаление не се стигна и до положителни резултати .
Re: 2xPC 2xVista с вграден W-Lan търсят интернет връзка как!?
Цитат:
Първоначално публикувано от Compare
Здравейте ,
Някой да може да ме упъти към перфектния(т) сайт, от който ще може да се извлече полезна информация, за да се прокара нет между двата компютъра или евентуално, ако може да бъде полезен самият той с нещо в случая(т)няма да бъде никак зле ?
Прегледах няколко сайта, но за съжаление не се стигна и до положителни резултати .
:offtopic:
Приятелю Compare,
Защо ли трябва да правя горната редакция, па макар и мислено, за да ти разбера мисълта?
А заглавието на темата - не коментирам, нека някой друг го направи, там и след редакция едва ли се разбира какво искаш да запиташ. :god
Много пъти и много други съфорумци ти писаха, че ФОРУМЪТ НЕ Е ЧАТ и всяко нещо написано тук трябва да е коректно формулирано и граматически издържано. Иначе как да ти помогне човек.... Ами - брой - 2 изречения, 12 грешки (поне :), не съм спец по граматика :) )
По на кратко !!
W-lan Интернет връзка между 2 компютъра !?
Някой знаели как могат да се свържат по между си ?
Ad-hoc или с други думи компютър към компютър връзка.Немога да ти кажа как е във Виста.Нямам опит все още ;).
В търсачката ще намериш много информация за връзка между два компютъра. За Виста надали има , но може да ти е полезна информацията , не вярвам да е кой знае колко по-различно.
хех още по лесно било от колкото с XP .Има няма 1 мин :)