Как е скорастта?
Преглед за печат
Как е скорастта?
256kb/s e skorostta
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by CRASHOVERRIDE
256kb/s e skorostta
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Имах предвид реално скоростта, а не това, което обявяват... И по-специално в зоната каква е, защото за юзърите в Лозенец е най-добра май, а за Зона Б-5 е най-зле... Не знам де, за това питам.
256kb/s откъде??? да не би да точиш с толкова от download.com [:-bonc01] - има си значение все пак - значи как е internationala, peeringa i tn
sorry momcheta ama pitaite gog i crou...az ne polzvam takav net...ako pitate za moita skorost..hmm ~5.5-6kb/s....razletial sum se:)
sega seriozno...znachi 256kb/s v BG obache za drugoto ne znam...sorry...pitaite gog i crou..te znaiat!
Ами аз, така да се каже, тях питах. :)
Skorosta e mnogo zle 8k za bg i 3 4 nawunka zasega
Loshoto e 4e kato govorihme purvo s tqh govorihme za 256 i she se karame skoto vreme
как сте говорили за 256 - 256 до къде сте говорили? не вярвам да са чак толкова нагли да са ти предложили 256 international - тва си е безумие...
ami za momenta ima ograni4enie na skorosta. реалната скорост с която тегля е 8кб/с в България и 3кб/с навън. Нямам време да се обадя да питам дали така ще си остане или е само временно.
Между другото като ме връзваха казаха, че са използвали опорната мрежа на евротур или евроком (не си спомням вече)
Ахам, значи за сега ще си седя на БМК.
Между другото малко offtopic въпрос: До кой от двама ви отива кабела на FTL? Че в скоро време ще ни се налага да го прехвърляме, та да знам към кой да се обърна, ако се налага...
Момчета, пак ми се струва, че бъркате килобити с килобайти... Въпреки това, при 256 КИЛОБИТА/сек. трябва тегленето да става (теоретично) с 32 килобайта/сек. На практика - малко по-малко. И настина, 256kb/s до къде? Да не става въпрос за вътрешна свързаност или до техни сървъри?
HMM na4i iskash da mi kajesh 4e ne znam razlikata mejdu kilobit i kilobait ????????????????????????
Ti mi otreza glawata be mladej da u4a 5 godini v mei i da ne razbera razlikata mejdu dwete >? ? ? ?? ? ?
Otnosno po gorniq otgovor ne razbiram nishto ot vuprosa ti
Kakwo she mestite ?? ? ? ?
Ako si ot prolink mogo dobre ni znaesh adresa i temp podobni ne mi govori gluposti
Are sus zdrawe
Нищо не искам да кажа, просто доста неясно си го написал по-горе. Колкото до "младеж", ще го приема като комплимент, защото ако възрастта в профила ти е вярна, излиза, че когато аз съм учил в МЕИ-то, ти си бил І курс в яслите. А и кога го изучи това МЕИ, там да не приемат вече от 7-ми клас?
Ne sum iskal da te obida
Ako taka go priemash twa si e twoi problem.
Mejdu drugoto ne sum bil v qslite
A na 2 godishna vuzrast me prieha v meito na 7 ve4e go zavurshih a na 10 ve4e bqh profesor.
Ama twa e tema na drug razgovor :)))
Ne se obijdai sorry oshte vednuj
256 kbaita e samo za survarite na prolink
za navunka trqbwashe da e 30 ili 40k
Imam poznati v lozenec pri koito skorosta e takawa