Въпрос за свързване на два рутъра в мрежа
  Здравейте. Тъй като съм нов и във форума и в мрежите искам да помоля за помощ:
Имам къща с два етажа. На първия етаж имам рутър, който е свързан с интернет и 3 компютъра към неговите портове. Имам кабел за втория етаж, който тръгва от 4-тия порт на рутъра. На втория етаж wifi-то е много слабо, ето защо искам да сложа втори рутър и към него да вържа 2 компютъра и съответно да му ползвам wifi-то. Всичко това го постигнах но вече проблем. До 2-рия рутър идва интернет, но след него няма - нито wifi, нито от портовете. Предполагам, че немога да конфигурирам 2-рия рутър, което сие и така - незнам как. Моля за помощ е ли е възможно това което съм замислил и как?
     Re:Въпрос за свързване на два рутъра в мрежа
  вземи и дай модела на втория рутер.
Може ли да го закачиш на компютър / лаптоп само него за да го конфигурираш.

Няма проблем да станат нещата , но по-добре си извикай някой , дай му едни 20/30лв и да ти го направи.

ЗАщо ти го предлагам 
1. Незнаеш какво да пипнеш и как да влезеш в рутера - нито в първия , нито във втория.
2. Незнаеш как да настоиш мреата и подмрежата

А случайно опита ли да сложиш кабела от рутер 1 в някой от другите портове , които са на switch - 
не във "Интернет / WAN  в в 1/2/3/4 
така рутера става Wireless Switch и мисля че така е най елементарно, само дано не са еднакви настройките на вътрешната мрежа.
Ако са - трябва пак да дадеш модела и дано да имам спомен как е менюто му.

Дори не очаквах толкова бърз отговор. Първия рутър ми е Linksys WRT54-GL . Втория е 3Сом - OfficeConnect 3CRWER100-75. И в двата мога да влезна но после незнам кокво да правя. Благодаря.
  Варианта за свързване към портовете 1/2/3/4 и ползването на 2-рия рутър като wifi-switch стана, но често прекъсва и няма интернет.