Удължаване на телефонен кабел
Здравейте колеги,
трябва да удължа телефонен кабел, но интелигентно чрез розетки. Уточнявам, че не става въпрос за телефонна мрежа просто системата за която ми трябва работи с RG11 и телефонен кабел.
Има едни розетки с 2 женски входа, подобни на снимката, които само в Интернет съм въждал
http://www.electronics.bg/images/TEL-0008.jpg
Въпроса ми е от къде да се снябдя с такива?
Re:Удължаване на телефонен кабел
Ами не знам в кой град си, но по принцип се намират по някои по-заредени магазини за електроматериали или радиочасти. Често се продават и по пазарите. Не са нещо дефицитно.
Благодаря за отговора от София съм и доста зареден магазин ми трябва ако имаш някой в предвид можеш да споделиш приблизително 100 бр ми тряват. Благодаря предварително.
Цитат:
Първоначално публикувано от cyberson
Благодаря за отговора от София съм и доста зареден магазин ми трябва ако имаш някой в предвид можеш да споделиш приблизително 100 бр ми тряват. Благодаря предварително.
Тази вечер проверих - в Младост 1, в магазинче на спирката на метрото, от отсрещната страна на пазара ги има по лев парчето. За 100бр с доставката сигурно могат да се спазарят на 30-40ст. Защо не провериш на Илиенци?
Аз бих предпочел подходяща лустер-клема, която може да се затвори в кутийка. Да не говорим, че най-добре е закупуване на необходимата дължина кабел и кримпване на две RJ-11, но за 100 бр. май не е най удачното. Всичко това с цел избягване на многото връзки.
Конрад ги имат на килограм. Аз от там съм ги купувал.
само че е добре да се подсигуриш и с малко термо шалувка за да не им позволиш да излизат.
Цитат:
Първоначално публикувано от Mr.TECHNO
Конрад ги имат на килограм. Аз от там съм ги купувал.
само че е добре да се подсигуриш и с малко термо шалувка за да не им позволиш да излизат.
Да и в София в Конрад на Петте кюшета ги има....
Благодаря на всички в Конрад има такива розетки 0,49лв е бройката.
Mr.TECHNO какво имаш в предвид с термо шалувка, за да не излизат?