Някой може ли да каже как да разбера паролата на PPPoE връзката?? Идеята е да сменя сегашния Huawei с ZTE 531B, защото ми трябва WIFI връзка. Новия модем ми е подарен и е с празна парола.
Някой може ли да каже как да разбера паролата на PPPoE връзката?? Идеята е да сменя сегашния Huawei с ZTE 531B, защото ми трябва WIFI връзка. Новия модем ми е подарен и е с празна парола.
паролата ти е в договора на бтк
махаш хуавей-чето, слагаш zte и в My.contact.bg
там си пишеш user & pass и си продължаваш.
Да ADSL. Как ще стане номера с My.contact.bg като модема няма да направи връзката. Той е празен от към настройки тей като не ми е даден от БТК. Затова и ми трябва PPPoE паролата. Ако има нещо което не съм разбрал моля да ми обясните. Благодаря предварително.
Задръж бутона за ресет , докато почне да мига в червено лампата на power
връща заводските настройки.
после го закачаш и толкова.
Доколкото разбирам трябва да „ресетна” WiFi модема, да го закача за телефонната линия, да заредя My.contact.bg и там да си направя настройките, ако има такива. Ако е само това, благодаря много, макар че не мога да повярвам, че е толкова лесно.
от Мy.contact.bg си вкарваш User & pass
и даже там сетваш първоначално Wi-fi мрежата
а ако имаш паролата за ZTE832 , можеш и от 192.168.1.1
Извинявай, но в цялата постановка няма намесен ZTE832. Иначе имам паролите и за ZTE 531B-то и за MT882 и ми се виждаше най-чисто да прекопирам user name и password от единия на другия, но щом казваш, че става и през my.contact ще го направя така.
Сори , не те разбрах
пиши ми на ПМ да ти кажа как да си намериш това което търсиш
не е здравословно да пиша как.
пп
ама не е истина как се намерихме двама "dance-ри"![]()