Belkin Wireless G Adapter f5d7050
Здравейте, разполагам с адаптера за WiFi: Belkin Wireless G Adapter f5d7050 (предлагаха го преди време като подарък към WiFi рутер в ТМ).
Имам следния проблем: След като го инсталирах (взех последните файлове от нета), намирам много мрежи в района, но само моята не се вижда. Няколко дни вече опитвам какви ли не настройки, но не се вижда и това е.
Ако някой има представа, мола да драсне някой ред.
Благодаря :-)
Re:Belkin Wireless G Adapter f5d7050
Трябва ти достъп до настройките на рутера. Може да е изключено WiFi или скрито.
Цитат:
Първоначално публикувано от peterstamov
Трябва ти достъп до настройките на рутера. Може да е изключено WiFi или скрито.
На лаптопа ми се хваща без проблеми мрежата. Само с адаптера ми е проблема.
Интересно! Нямам никаква идея! Да не е нещо N мрежа пък адаптера да не я поддържа!
Цитат:
Първоначално публикувано от peterstamov
Интересно! Нямам никаква идея! Да не е нещо N мрежа пък адаптера да не я поддържа!
Рутера пише, че поддържа Mixed (11g and 11b), а адаптера 11g. Това предполагам, че значи, би трябвало да ми намира мрежата?
би трябвало да стане, без проблем.
Виж името на рутера, дали не си го сбъркал, няма просто причина, да не го вижда.
Цитат:
Първоначално публикувано от fXOrange
би трябвало да стане, без проблем.
Виж името на рутера, дали не си го сбъркал, няма просто причина, да не го вижда.
Нещо повече, след като се опитвам да въведа ръчно името на мрежата и паролата й, ми съобщава,че такава съществува и не иска да влезе в нея. Въпреки това, не ми я показва сред останалите.
Гледах някъде настройки на рутера дали има опция за невидима мрежа, но не открих. Рутера ми пак е Belkin F5D7230-4 Wireless G Router
Надявам се все пак да се намери решение :-)
Поздрави!