-
Проблем с sharing-а
здрасти,
имам две пц-та на които преинсталирах windows XP и след това когато направя папка с пълен достъп и някой друг се опита да запише нещо вътре, се записват първите няколко килобайта да речем и след това казва "the device is not available any longer" или нещо от рода. иначе размера на файла е нормален - примерно 2мб, но да речем ако е песен се чувам само първите секудни и толкоз.
иначе мрежата си бачка. някакви идеи ? [:-banghead]
-
Проблем с sharing-а
Siguren li si 4e usera, koito pravi zapisa ima palni prava, ili pone prava za zapis?
-
Проблем с sharing-а
да
избрал съм allow network users to change my files.
а и ако беше от това веднага щеше да изпише access is denied или нещо такова.
-
Проблем с sharing-а
I nishto ne si pipal po sistemnata policia?
-
Проблем с sharing-а
Имах същия проблем, копира малки файлове а големи неиска, оказа се че мрежовата платка не работи коректно, въпреки, че се разпознава и инсталира коректно и като пуснеш компютъра виждаш цялата мрежа. Смених мрежовата платка и се оправи.
-
Проблем с sharing-а
ааа не думай
как така ще ми се развалят и на двете пц-та картите едновременно, че и да съвпадне с преинсталирането на уин ?
btw един ден успях да копирам няколко файла, но след известно време пак спря да работи без да рестартирам или нещо друго...
-
Проблем с sharing-а
Не е задължително и двете, и едната да е същата работа. При мен купихме ново РС и го сложихме на мястото на друго, което си работеше супер с мрежата( което би трябвало да значи че кабела е наред). Обаче новотo един ден работи нормално един ден неще, вижда мрежата, копира малки файлове ама на файлове 1-2 МВ, забрави - почва и разкъсва връзката. Закарах я в сервиза при тях няма такъв проблем, връщам се пак неще. Накрая смених картата с друга марка(Realtek) и се оправи.
Проблема може и да е в драйвера на една от платките.
А платките еднакви ли са и какви са?
-
Проблем с sharing-а
Vij pinga m-u dvete karti [:D][:D]
-
Проблем с sharing-а
От мрежова платка е най-вероятно /може и драйвер но по-малко вероятно/. При мене имах същия проблем и го реших като свалих скоростта на калпавата платка на 10 full и за сега работи. Естествено смяна е по-добре, ама... За да разбереш коя от двете не е в ред може да ги тестваш под DOS, ако имаш инструмента разбира се.