-
Message to Workgroup
Znachi lesno vurposche, samo deto ne namerih niakakvo info... kak se izprashta suobshtenie do vsichki ili opredelen user v workgroup-a ?
T.e. sled kato se izprati izliza kato pop-up prozorche sus suobshtenieto i ot gore pishe from edi koi si na edi koia si data do edi koi si ;)) abe sehstate se :))
-
Message to Workgroup
Pod XP/2k net send mai vyr6i rabota a za 98 ne znam ...
-
Message to Workgroup
При 98Se има една програмка трябва да си я инсталираш от windows пакета - winpopup ама трябва да стои резидентна за да работи
-
Message to Workgroup
A dali ima programka s koqto i damoje da si govorim po mic za lokalna mreja? golqma rabota 6e var6i.
-
Message to Workgroup
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by PROKOBA
A dali ima programka s koqto i damoje da si govorim po mic za lokalna mreja? golqma rabota 6e var6i.
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Има да програмата се нарича Microsoft Net meeting[^]
-
Message to Workgroup
send do all w workgrup-a stava chrez
NET SEND * saobshtenie
do konkreten user
net send AQADARK saobshtenie
-
Message to Workgroup
mi dai link kam niakoia programka da ia vidim.
-
Message to Workgroup
Аз използвам ProChat,около 800кб, мога да ви я изпратя ако ви интересува(или ако нея намерите).Тя е подобна на IRC,т.е.можеш да разговаряш с всички или с всеки по отделно
-
Message to Workgroup
hvarli mi ia na maila pls
txs
-
Message to Workgroup
za lokalna mrezja sa nai dobri - cheesepoper; deseasepoper ili popup (preporachvam poslednata) no zada se polzvat pod 2000/XP trqbva da se izkluchi messaging (ot administrative tools/services). Saobshtenie se izprashta do vsichki v grupa kato se izbere grupata ot desniq prozerec (ili otdelen user :)) a na vsichli e sas * ... za IRC trqbva nqkoi da ima server, makar che imah nqkada na disk ot spisanie programa koqto e kato mIRC ama ne iska server - programkite se svarzvat edna s druga - no zabravih kak se kazva.
Popup moga da q pratq ako nqkoi iska
-
Message to Workgroup
morgenstern dai link napravo za popup ako e po golqma. ina4e moje6 da mi q prati6 :)
-
Message to Workgroup
Абе има една, която на мене много ми харесва, а и е много удобна. Не ползва winpopup-протокола, но е определено по-добра от cheeze-то. Vypress Chat - може да работи по UDP или по IPX.