HELP - WinXP и load balancing
Имам нужда от малко помощ.
На една машина с WinXp имам две мрежови карти които са вързани към различни мрежи. И от двете мрежи ползва I-net. На едната мрежа нет-а е по-бърз но е ограничен само на 80-ти порт. другия е значително по-бавен. Има ли начин (със някакъв софт или нещо друго) да се направи load balancing между двете мрежи, така че да не се налага да сменям постоянно default gateway-я.
За помощта благодаря предварително.
На ХР май няма да стане... освен.. де да зам сещам се как да се нагласи рутър който да върши такава работа ама на виндовс не знам дали ще стане... Освен да пробваш с някакво прокси.
Ами според един познат от интернет доставчик тая работа става със WinRoute.
Triabva ti loadbalancing server...XP niama takav, dotNet ima.
Winrouta ne moje da sherva dve mreji ena kam druga.
Moje da pravi NAT ot edna kam druga, no ne i ednovremenno ot obratnata strana da napravi protivopolojen NAT.
siguren li si 4e win.net moje da pravi load balancing. Za winroute mi e qsno 4e nqma da svyrshi rabota. No ako win.net moje moje da go probvam.
I oshte edin vypros nqoi 4uval li e za "ip magic". Trqbva da e nqkakyv soft koito mai mojel da go pravi. I ako moje da pravi load balancing shte e ok. Ama neshto ne mojah da go otkriq za download, i ako nqkoi moje da prati edin link shte 4erpq biri :)
Да, може да го прави и го прави.
ftp://66.17.15.166/software/v3.00/To...ver_030012.exe примерно...
Поздрави
Г.
10x joro ако имаш път към Велико Търново, call me ще черпя бири :)
Бира не пия, но може друго...
Поздрави
Г.