Re:IP на рутер е Brige Mode
сканирай ренджове от ип-та ,
ако е в бридж би трябвало да си е останал с дефаулт ип-то въпреки новите настройки.
пробвай да прослушаш и докато го рестартираш от ел мрежата , ако ще каже нещо тогава ще е.
не помагам много но това е :)
Сканирах, но нищо не открих. Интересното е, че принципно въможните вариант са 5-6 ама нещо съм се прецакал сам този път явно.... :)
Дефаулт ип-то е сменено...
Сега мисля за някакъв дистанционен ресет, тя настройката ще я направя за 5 мин...
с wireshark не изкача ли нищо?
незнам да има нещо за дистанционен рестарт по модела може нещо да изкочи.
до колкото разбирам си вързан от към жичната страна.
Вързан съм и жично (към LAN) и безжично...
Бриджа не трябва ли да ти излезе в arp таблицата?
Незнам. Намерих някаква програма за уин. Избрах да показва уж арп, включвам кабела на рутера към компютъра, но не виждам ип на рутера да излиза някъде...
Ако безжично вържеш някакъв компютър към бриджа и след това от друг комп. вързан по кабел пуснеш в конзолата tracert IP_computer-a_вързан _безжично, не излиза ли IP-to?
Цитат:
Първоначално публикувано от Pat
Ако безжично вържеш някакъв компютър към бриджа и след това от друг комп. вързан по кабел пуснеш в конзолата tracert IP_computer-a_вързан _безжично, не излиза ли IP-to?
Това не съм го пробвал. Пробвал съм обратно от безжично вързан да трейсна абв примерно...
бриджа не излиза в арп таблицата како и да се вържеш.
можеш да вземеш мак адреса на бриджа по ссид-то на безжичната страна ако лъчи ссид. но за мак жично излиза мак на устройството което е вързано след бриджа.
така ще имаш поне мак който да скнираш и вече по мак-а ип-то може да може да изкочи?