DNS-ите на БТК/Vivacom пак се скапаха....
DNS-ите на БТК/Vivacom пак се скапаха и поради това някои от сайтовете не се отварят. Проблема може да бъде решен като в полето DNS(от настройките на IP адрес) въведете DNS адреси 8.8.8.8 и 8.8.4.4
Нямам идея от кога положението е такова, може би от големия "взрив"... нещата изобщо не са се оправили...
Re:DNS-ите на БТК/Vivacom пак се скапаха....
През последните три-четири дни,стане ли 23-24 часът,скорости от 50 kbps са направо мираж.Мъка,мъкаааа! :smiley:
Че то БТК винаги са имали грижи с DNSите ....оставете като първи DNS този на бтк а втория го набийте да е на гуугъл 8.8.8.8.
Цитат:
Първоначално публикувано от stenly
Че то БТК винаги са имали грижи с DNSите ....оставете като първи DNS този на бтк а втория го набийте да е на гуугъл 8.8.8.8.
Изобщо няма смисъл да се оставя БТК-рски DNS, защото при заявка, то ги "върти", а отделно техния винаги е с по добър пинг от този на гугъл примерно. И в един момент неминуемо ще видиш - Търсеният адрес не е намерен...
И най-гадното е. Попълваш си някаква бланка, минаваш стъпка 1, стъпка 2, и на стъпка 3 - Търсения адрес не е намерен - нито, назад, нито напред... :)
Цитат:
Първоначално публикувано от Features
През последните три-четири дни,стане ли 23-24 часът,скорости от 50 kbps са направо мираж.Мъка,мъкаааа! :smiley:
Хахаха. Явно ограничението от 128К на 3G е в сила и тука, ама на полвина :))
50 килобита или мегабита? ;)
аз не съм забелязал никакъв проблем - нито преди, нито след полунощ
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
50 килобита или мегабита? ;)
е какви 50 мегабити те гонят са теб, при адсл не знам :)
моите 12 са си чисти 12, глей си работата :Р
Или е на оптика, или си е сложил от тези програми които увеличават скоростта на нета 5 пъти 12 х 5 = 60 :)
Цитат:
ема аз тва и правя :D
Цитат:
Като пускат на хората по 50, а на теб ти пускат 12 са същите пари... :)
12 чисти DownLoad и 1 чист UpLoad :))