Евротур Сат Тв - Нет ис Сат - Интернет
Хора нека който е с този интернет доставчик да се включи в темата и да ми отговори на Въпроса защо не мога да тегля от шарнатите в Мрейата по-големи файливе ?? И ако искате да си направим 1 Обш Workgroup ( Имам какво да шарвам ) :))))))[:D][:D][:D][:D]
Аиде и Който е по заинтересован да ме потурси в IRC #WarrioRz на сървърите на Unibg. 10x Предварително !!
Аз бих се включил в група, обаче имам чувството, че като пусна FTP и компютъра ми пали и гаси по 5ч....И затова не правя нищо по въпроса.
А и това, че скоростта е същата като peering-а е доста разочароващо...
Но все пак кажете, ако смятате да правите нещо по-мащабнп...
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Това е много хубаво ама скоростта на обмен на файлове е като скоростта за БГ peering-a.
<div align="right">оргинално мнение на lemmy</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Скоростта е даже по-малка, макс. 16к, защото с толкова може да ъплоадват юзерите. Наистина няма голям смисъл.