Проблем със скрита мрежа. Помощ!
Здравейте. Не знам дали някой е искал съвети за подобен проблем преди, но някакси в един момент мрежата ми стана скрита, без да съм променяла никакви настройки. Сега нямам абсолютно никакъв достъп до мрежата и съответно оставам без връзка с интернет. Как да направя мрежата си отново открита така че да мога да я използвам ? Може би въпросът ми е много абсурден, но не се оправям особено добре с компютрите. Моля помогнете.
Отговор: Проблем със скрита мрежа. Помощ!
жична-безжична?
пипала ли си в рутера или не? някой друг има ли достъп до него?
Лаптоп или декстоп?
Модел/конфигурация на харудера?
Операционна система?
Има няколко настройки, но без вид компютър, модел и операционна система ще е 100% "хвърляне на боб" ...
Да ви имам обясненията.
Решението:
Слага се кабел в рутера и се пъха в лаптопа.
влиза се в настройките на рутера и на секцията Wireless - под Enable wireless , има Hide Wireless- маха се отметката.
Горе доло е еднакво при различните модели рутери.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Mr.TECHNO
Да ви имам обясненията.
Решението:
Слага се кабел в рутера и се пъха в лаптопа.
влиза се в настройките на рутера и на секцията Wireless - под Enable wireless , има Hide Wireless- маха се отметката.
Горе доло е еднакво при различните модели рутери.
тъй де, ама:
Цитат:
posetitelka
... но не се оправям особено добре с компютрите...
тя ако се оправяше, нямаше да пита, а ние нямаше да има нужда да се осведомяваме за нивото й на компетентност и възможност да осмисли и приложи съветите ни :)
Цитат:
FearMe
тъй де, ама:
тя ако се оправяше, нямаше да пита, а ние нямаше да има нужда да се осведомяваме за нивото й на компетентност и възможност да осмисли и приложи съветите ни :)
За инфото което дава това което съм отговорил е предостатъчно.