Интересуваме каква защита да използвам от пренапрежения по FTP кабел за да предпаза HUB ili switch (se taia), 4e idva lqto!
слагал съм APC но по не винаги удържа видеомакса предлагат някакви но не знам има ли ефект от тях.Предлагат и някакви си SONO но дали ще има ефект не знам ще видиме
Hi, Az imam SONO daze se zapoznah s toq det gi prawi ( Plowdiwchanin ) ta ne pomagat da ti kaza de... ama nashiq kabel e UTP, q kazi ti s FTP imash li problemi shtoto nie mislime da go smenqme, swetni me kaw kabel da si wzema.
Predpazvaneto e samo edno i tova e FTP kabel zazemen v dvata kraqa zaduljitelno na grumootvod ili na pranoto... Zanulqavane moje da se polzva samo v edin i sushti trafopost inache vsichko gurmi....
dam, taka e ivanec no dano i na teb ti se sluchi svetkavica da udari grumootvoda za koito si zazemil tvoite switchove togava shte vidime kak se inducirat niakolko GVolts
Bi mi bilo naistina interesno da prisustvam kogato obesniavash na userite che tova che sa v tvoita mreja, niama nishto obshto s tova che sa im odumkali PC-tata.
Poneje suvsem sluchaino kogato mi izgoriaha 26 switcha izgoriaha i vhodnoto osvetlenie na bloka + asansiorite. I prosto imashe direktno popadenie na svetkavica vurhu moia blok
Dano i na teb ti se sluchi - izskrenno ti go pojelavam