-
Total Traffic Control
Здравейте,
Аз съм голям фен на въпросната програма и я ползвах на местния ни квартален :) сървър близо 2 месеца. В един момент обаче всичко се срина и вече даже след преинсталация на Windows (2000 Pro) не мога да я пусна - забива. Имам подозрението, че всичко е заради факта, че тя не ползва вградения TCP/IP на Windows и поради това, че той трябва да се изключи, нещо се дърпат с операционната система... Нека да не навлизам в подробности, искам да помоля ако някой ползва в момента Total Traffic Control да влезем във връзка, аз съм на GSM 088459705, или мога аз да ви звънна. Или можем да обсъждаме тук - софтуерът е наистина невероятен и си заслужава всяка дума.
gepas_2@hotmail.com
Чао
Евгени
-
Total Traffic Control
ot kyde moze da se drypne?
-
Total Traffic Control
Pich ako pa znesh ot kolko wreme mi trqwa nqkoi deto da razbira malko poweche ot TTC .... Utre ti zwanq...
-
Total Traffic Control
Хей, това за контрол на трафика ли е? Пиши един ред от каде да я дръпна, за да иапробвам. На мен ми трябва подобно нещо.
-
Total Traffic Control
Pichove ako si dadete malko zor za sushtoto vreme koeto ste upotrebili za da podkarate Total traffic control shte si napravite prekrasen linux router i shte zabravite za problemite!!!
-
Total Traffic Control
Аз се повтарям:
ама с Linux всеки може, то номера е под 2000...
-
Total Traffic Control
е, и от къде да я свалим?-----
за да ти помогнем
-
Total Traffic Control
Total Traffic Server има на free.data.bg
-
Total Traffic Control
http://bsb.net.ru/ru/new.shtml -
още една програмка за BandWith Control