-
ISP немам думи
Абе гледам че малко по надолу имаше една тема за варес и за крадене на интернет и бая хора си мислят че ISP-тата са много наясно ама не е точно така.Пример: Карта на digsys за dial-up
iCard Information Status: Active
Serial Number: 9600182
Initial credit: 480 minutes
Remaining credit: 307 minutes
Expiration Date: infinity
Description: интернет карта за всички градове
.......................................
.......................................
Grada 2003-09-07 16:31:00+03 12
Grada 2003-09-07 16:44:00+03 1
Grada 2003-09-07 16:48:00+03 53
Grada 2003-09-07 18:15:00+03 9
Grada 2003-09-07 20:04:00+03 8
Grada 2003-09-07 20:13:00+03 7
Grada 2003-09-08 00:24:00+03 45
Total: 515
Еи само такива карти да си купувате.За 480мин. и след като ползвате 515 да ви остават 307 [:D][:D][:D]
ако някои ми невярва може да му пратя Print Screen-a [:)]
-
ISP немам думи
То преди години и картите на ПроЛинк показваха, че ти остава време от порядъка на 8780923423 ч., така че не е гаранция...
-
ISP немам думи
Еми незнам ама още муфтя с нея [:D]
-
ISP немам думи
Като стана въпрос за digsys, един приятел ми довери, че ако двама или повече човека ползват юзер наме и парола на един и същ акаунт, трафика не се раздела, а всеки тегли като, че е сам, ако разбирате за какво става дума. т.е. могат да се логват едновременно и да теглят все едно, че са сами. Не съм проверявал, но информацията е от първа ръка. Акаунта е на месечна сметка, а не е картов, ако това има значение за някого.
-
ISP немам думи
Какво чудно има в това
DigSys е доставчик с традиции
и се грижи за клиентите си
-
ISP немам думи
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Като стана въпрос за digsys, един приятел ми довери, че ако двама или повече човека ползват юзер наме и парола на един и същ акаунт, трафика не се раздела, а всеки тегли като, че е сам, ако разбирате за какво става дума. т.е. могат да се логват едновременно и да теглят все едно, че са сами. Не съм проверявал, но информацията е от първа ръка. Акаунта е на месечна сметка, а не е картов, ако това има значение за някого.
<div align="right">оргинално мнение на ru-boy</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Ако става въпрос за dial-up - посочи ми кой е тоя доставчик който разделя скоростта между влезлите с един акаунт! Аз не се сещам за такъв. Повечето забраняват достъпа до повече от един клиент едновременно. Иначе точи двойно часове, ако са двама или тройно, ако са трима, когато картата е почасова.