WISP имам микротик легален. Има ли някакво ограничение на броя на Queues или firewall.
Преглед за печат
WISP имам микротик легален. Има ли някакво ограничение на броя на Queues или firewall.
Няма !
Не, няма ограничение. Може да имаш проблем само ако не си го лицензирал както трябва.
Понеже ми е флаш микротика, ако сложа на компа на който е Хард Диск и пусна WEB proxy server, дали микротика ще разпознае Твърдия диск?
опс грешка
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Понеже ми е флаш микротика, ако сложа на компа на който е Хард Диск и пусна WEB proxy server, дали микротика ще разпознае Твърдия диск?
<div align="right">Originally posted by Minko21*-*09/02/2004*:* 20:09:25</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Много не ти разбирам въпроса (прочети пак какво си написал), но най-общо ще ти отговоря, че системата не поддържа отделен харддиск.
Да малко тъпо го зададох въпроса, но ти ме разбра мерси отново.