Резултати от 1 до 3 от общо 3

MAC filtering

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2004

MAC filtering

Awe 4eta si po foruma i gledam razni ne6tica za smianata na MAC adresiteeee .... do tuk dobre .... namerih i programkata za changvane na MAC adresitee .... do tuk o6te po-dobre sba4e mi e 4udno ne6to drugo: kak da se predotvrati tova ?

4eta po forumite (po drugi 6toto tuk ne namiram) kak da se predotvrati t'va i edno ot re6eniata e MAC filtering'a na SWITCOVETE (poiasnenie: s golemi bukvi 6toto sa golemi switchove - skupi i preskupi) - za tova rekoh da iznameria switchovete (evtini i po-evtini) i ....

Iavno ima niakoi niakude deto e izmaistoril takova ne6to - poigral si s poialnika i programataora i .... gotovo, ama ne me svetna na taia igra . Ako niakoi moje da me svetne pls - 6te mu buda mnogo blagodaren.

10x in advance i sus zdrave ;-)

2.  

3. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

MAC filtering

Добре дошъл във форума. Чалъм има и сигурно някой ще ти го каже, ама ако пишеш на кирилица. Тука повече я уважаваме от "маймуницата". Прочети все пак и правилата на форума.[8D]

4. Тук е от
    Feb 2004

MAC filtering

Никакви ядове с кирилицата :-). Ама аиде да не го преписвам това по-горе - обещавам да не се повтаря. Ама аиде и правилата да не ги чета (че са на "маймуницата" ;-) ), пък и се зачетох в интересна тема (няма изчитане ) :-).

Ще се радвам нчкои да спомене нещо по моя въпрос, интересно ми е пък и полезно. Ако някой иска да ми го каже на ушенце - добре дошъл в Q-то :-).

Аиде със здраве и ...

УМНАТА :-P

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе