-
DOMAIN NAME - Help
Някой да е ползвал http://www.assurancehosting.com/ за име на домейн?
Регистрирах домейн, но просто немога да се оправя с настройките или каквото е там... и... от към инфо е зле сайта, само пише как да се вържеш по FTP, но и това не работи.
Затова и питам [:(][:(][:(]
Незнам как е по другите места, не съм виждал за да мога да кажа нещо за сравнение. Но това е пълна мъгла [:(]
Мога да се логна като потребител, името на домейна се вижда в търсачките.
-
DOMAIN NAME - Help
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Някой да е ползвал http://www.assurancehosting.com/ за име на домейн?
Регистрирах домейн, но просто немога да се оправя с настройките или каквото е там... и... от към инфо е зле сайта, само пише как да се вържеш по FTP, но и това не работи.
Затова и питам [:(][:(][:(]
Незнам как е по другите места, не съм виждал за да мога да кажа нещо за сравнение. Но това е пълна мъгла [:(]
Мога да се логна като потребител, името на домейна се вижда в търсачките.
<div align="right">Originally posted by Lox*-*17/03/2004*:* 17:02:08</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Сайта е много прегледен, почети малко повече и ще ти се изяснят нещата.
-
DOMAIN NAME - Help
Нещо не ми е много ясно... Регистрирал си домейна - добре. Сега какво искаш да правиш? Да си качиш сайта ли? В такъв случай, плати ли им за хостинга? Получи ли си юзер и парола за ползване на хостинга? Тях ли ползваш при логване към FTP-то?
Ако всичко е така, не би трябвало да имаш проблеми. Както вече ти писа ru-boy, в сайта добре е обяснено всичко.
-
DOMAIN NAME - Help
Изясниха ми се нещата... поне за мен :) - когато отидох до фирмата от която го закупих.
Платил съм само за домейн - без хостване.
Понеже не ми се беше налаго да свързвам име на домейн с хост на различен сървър гледах доста тъпо в настройките.
Въпроса се решава като се въведат два NAME SURVER-а в настройките на домейна. Отделно където се хоства се прави още нещо.
Може и още подробности да има, но за сега това върши работа.