URGENT! търся ресетвачка !
Колеги, спешно ми трябва ресетвачка ...
Т.е. у-во, което да може да се управлява от PC, и при подадена команда да изключи захранването към дадено у-во.
Досега ползвах мобисуичове , но се оказа , че вече не се продават понеже ще ликвидират Мобипейдж [:(] ...
ГеСеМе с преработена пщялка може би?
Lupus произвежда едни устройства, които могат да се управляват със SMS-и - ако искаш му се обади...
в краен случай и преработен GSM ще свърши работа, макар че друго имах предвид ...
у-во вързано към РС през сериен порт, и по команда от РС-то рестартира линията (или линиите) вързани към него...
Има разработени и работещи такива неща, но от 1 месец ме мотаят и скоро едва ли ще стане ...
Питам само информативно.Това не е ли малко извън закона?Всички знаят за как се взривяват неудобните хора
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Питам само информативно.Това не е ли малко извън закона?Всички знаят за как се взривяват неудобните хора
<div align="right">Originally posted by MAKAPOB*-*03/04/2004*:* 18:24:47</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
То няма проблем да убиеш някого и с бръснарско ножче. Означава ли това, че всички трябва да ходим с бради до пояс? Всичко си е абсолютно законно.
imam kolega kojto pravi takiva ustrojstva, koito se zakachat kum printerski port na pc, ako vse oshte te interesuva:
nik_ran@hotmail.com
0889417644