-
лимит на proxy
пускам нет на няколко човека с прокси по локала,искам да лимитирам само нета, а трафика по локала да си остане същия.с Bandwidth Controller става, но лимитирвам всичко, което минава през зададеното IP.Ако някой знае какви настройки да направа на Bandwidth Controller-а ще му бъда много благодарен.С XP съм и proxy-то съм пуснал с wingate.
Мога ли под XP да пусна VPN, ако може с коя програма и как?
на wingate има една опция host vpn,но незнам къде да окажа IP-то което да има достъп, user и pass.
-
лимит на proxy
Добре дошъл във форума ! [:)]
За ограничаване на трафика пробвай с Net Limiter. Не съм го пробвал в комбинация с прокси, но нищо не пречи да се опита.[:)] За VPN - не съм добре запознат. Нека се искажат по-компетентните. [;)]
//EDIT: На Bandwidth Controller-а защо не му зададеш порта на който работи проксито и да лимитираш само него - за интернет. А за вътрешния трафик да ползваш друг порт, който няма да е лимитиран. Но това мисля, че трябва да се укаже още от проксито (кой порт за какво е).
-
лимит на proxy
ами пробвах да огранича порта,ама не стана.Proxy-то ми е на 80-ти порт като го напиша излиза HTTP,обаче не го лимитирва.Сигурно някъде бъркам[?][V]
-
лимит на proxy
Дай малко повече инфо как точно ти е навързана мрежата и при какви настройки. Ако използваш 2 мрежови карти виж при конфигурирането на проксито и Bandwidth Controller-а дали указваш съответната карта (за и-нет и локална мрежа).
-
лимит на proxy
Aз си мисля, че някои прокси сървъри имаха опцията да задаваш лимит на отделните потребители.....