нуждая се от малко инфо относно субтитри
Та на темата .... Трябва ми програма с която да могад да се изместят суптитрите във времето на филма ... защото ми бягат с около 30 секунди ..... Понеже знам че много от вас ще кажат намести си ги от плеъра .... ще им кажа по добре да не казват нищо .... трябва просто да забава буквите с около 30-40 секунти .... а ръчно става доста бавно ... ако има такава програма а сигурно има защото аз не съм първия които има подобен проблем, а предишните примерно са били по умни .... и са написали такава .... кажете ми я или още по добре от даите линк към нея .....
Благодаря на всички
Специално за това дето ти е необходимо -SubtitleEditor.
Малко старо но много изпитано бойно средство.
Иначе Workshop-a е по-силен в обработката на самите субтитри.
Не съм работил с него за синхронизация на субтитри и video и не знам дали предлага тази възможност.[?]
PS.По принцип иска доста играчка докато схванеш основния принцип на синхронизация,особено когато имаш нелинейна десинхронизация(тоест в началото имаш едно изместване а към края вече не можеш да разбереш дали гледаш същият филм)
Ако има нещо свиркай[8D][8D][8D]
Правил съм го с:
Subtitles Translator 1.70 - Абсолютно безплатен
Казва се "Renumber subtitles". Бачка за ред, до реда и след реда. Иска проява на акъл, докато се работи.
Time Adjuster. Синхронизира титрите до кадър.
ако гледаш с windows media player и DivXG400 може направо от неговите опции да си нагласяш изместване, забавяне и т.н.