S koq programa moga da napravq ot mp3 -wav file(za da moga da slu6am muzikata na uredba)
<font color="orange">
Mod EDIT Sunny: Пиши на кирилица и си оправи сигнатурата! Няма нужда да пускаш една и съща тема на две места.</font id="orange">
Преглед за печат
S koq programa moga da napravq ot mp3 -wav file(za da moga da slu6am muzikata na uredba)
<font color="orange">
Mod EDIT Sunny: Пиши на кирилица и си оправи сигнатурата! Няма нужда да пускаш една и съща тема на две места.</font id="orange">
На уредбата не слушаш WAV файлове, а CD-Audio. Най-лесно става със Неро - казваш, че ще правиш аудиодиск и после дърпаш MP3-ите в диска - той сам при записа ще ги конвертира.
За по професионални нужди има друг софтуер, но това ти е достатъчно за твоите цели.
TOTOGADA: winamp има възможност да ти направи wav, което те съветвам да го правиш преди да записваш Аудио диск, после така създадените файлови с Неро ги правиш на Аудио диск
Cool Edit Pro 2.1
с тази програма можеш да правиш каквото си поискаш с всякакви аудиофайлове - дори можеш и в "текстов формат" да ги правиш.
<font color="blue">/offtopic/
писна ми да повтарям едно и също [:P]
/offtopic/
</font id="blue">
Горещо ти препоръчвам CD Extracktor. Много е лесна за разбиране и боравене.[8D]
Човекът сиак да си запише аудио диск!!!
ТОТО не е нужно да превръщаш МР3-ките в wav - Неро сам ще направи това, а ако на CD запишеш wav фаилове и се опиташ да си ги пуснеш на уредбата просто няма да стане!
<font color="orange">Темата е в общ софтуер</font id="orange">