-
Video mode not supported
Този надпис ми излиза като пусна филм. С K-lite codec pack 2.04 съм и съм инсталирала Divx, Xvid i directvob sub. Kато пусна филма ми излиза този надпис и нищо не може да се прави - дори не мога да спра филма. Допреди няколко дни всичко си вървеше отлично. Някой да даде съвет? Преисталирах пакета с кодеци, сложих най-новия DivX и пак нищо:(
-
Video mode not supported
Провери със "GSpot Codec Information" (имаго в K-lite codec-a) видео файла. Виж дали е цял, и с какви кодеци е правен. Провери дали ги имаш. Друга подобна програма е Movie ID102.
Ако има нещо което не разбираш - питай.
Успех![:)]
//Edit: Пробвай да го пуснеш с друг плеър. При мен някой път излиза такъв надпис когато ползвам уиндоус медиа плеър. Като го пусна примерно с BSPlayer тръгва без да "мърка" [:)]
-
Video mode not supported
Pat, с Gspot дава, че имам 2 кодека, които са съвместими с филма и всичко изглежда наред. Инстал;ирах K-lite 2.24 full s media player classic - същата работа. С windows media player - същото. Може ли да е хардуерен проблем??? Например да ми е заминала видео картата? Накой от разбиращите може ли да каже?
-
Video mode not supported
Sunny пробвай като инсталираш ffdshow ( http://dvd.box.sk )и оттам да контролирасх кодеците. Съмнявам се видеокартата да е здала багажа ако само това са и "реакциите".
-
Video mode not supported
Не няма начин да ти е изгоряла видео картата. Просто явно самите кодеци конфликтуват. Мога да ти препоръчам следното. Деинсталирай всички кодеци от компютъра си. Почисти всички следи от тях в регистрите, след което ИНсталирай пак K-lite кодек пакета но по DEAFAULT, а не целия пакет.
Отделно сложи последните DIVX, XVID i AC3 кодеци!!
Това трябва да свърши работа!!!
Ако пак не стане има още един начин:
1)Пак махаш всики кодеци
След това отиваш в control panel\sounds and multimedia. Там има меню със всички аудио и видео кодеци които са инсталирани на системата. Щракваш в/у video compression codecs и remove-аш всиките кодеци от списъка.
2) Преинсталирваш медиа плейъра
3) Слагаш К-lite пакета както в горния случай
4) Най-новите DIVX, XVID, AC3 кодеци
За субтитрите има вграден филтър в K-lite пакета, така 4е няма нужда да инсталираш отделно Vobsub!!
Това е цялата философия.
Аз за субтитризиране използвам филтъра G400 и съм много доволен от него. VobSUB не ми харесва!!
п.с. Вторият метод върши по-добра работа от първия!!!
EDIT// Сетих се и нещо друго. От контролния панел на Dirct X, направи всички тестове за да видиш дали ти работи коректно 2D-to. Ако дава някакви грешки, ще трябва да преинсталираш и Direct X-a
Успех!!
-
Video mode not supported
А някой сети ли се дали филма е заминал - Sunny само за 1определен филм ли става или за всички ?
-
Video mode not supported
Аз доколкото разбрах, това става със всеки филм!! Дано да не греша, че ще е язък за фермана който изписах :))
-
Video mode not supported
Пробвай и с нови драивери щото на K-lite 2.24 full нищо не му липсва?
Ако имаш ТV-изход на картата провери дали не е dual monitors enabled.
-
Video mode not supported
g_velev, не е напразно написаното. Сега започвам да правя каквото си ме посъветвал. Ако правеше проблеми на един филм нямаше да ви занимавам. Абсолютно нищо не върви:(
Kafka, сега деинсталирам стария драйвер, почиствам и слагам последната версия. А картата е с TV out и е на clone, но и преди си беше така и нямаше проблеми.