Резултати от 1 до 3 от общо 3

RQ: Теодоси Спасов

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Apr 2003

Имам голямо желание да си сваля няколко песни на Теодоси Спасов от www.mp3-bg.com обаче за Моя голяма беда се оказа че са качени на arenabg.com [V].Аз за жалост нямам достъп до там и не мога да го направя [}].[:D][:D].Ако знаете каде има негови песни моля кажете ми или ако може да ми ги свалите и да ми ги качите на data.bg или на free.evro.net.Малко е нахално ама какво да направя кажете ?[:I] Става въпрос за песента: http://www.mp3-bg.com/dl/18503/29480...odopite....mp3

Има и други ама после ако сте мераклии да ми свършите работа [8D] Чао, ще ви върна жеста ако е по силите ми !!

2.  

3. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Имам ги свалени всичките 11 парчета от arenabg.com. Кажи кои точно те интересуват и къде да ти ги кача. Аз нямам акаунт на free сървър, но мога да го направя на моята страница и да си ги дръпнеш оттам.

4. Тук е от
    Apr 2003

[Yes!]Ами давай ги всичките [:D], кажи кои ти е сайта ? или просто пусни един линк за директорията кадето се намират.Благодаря ти предварително ! [:X]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе