Каква програма ми трябва?
  Здравейте, наскоро си свалих много нови филми обаче не тръгват защото не знам какви кодеци ми трябват... Знам че има някаква програма която ти показва какви кодеци ти трябват обаче не знам коя е тази програма? Ако има някакво решение на проблема ми и по друг начин ще се радвам да ми кажете. Благодаря ви...
  Благодаря ви ако имате още някакви идеи относно кодеците към филмите ще се радвам да ги прочета ;-)
  [:D] СТАВАТ ТИЯ САИТОВЕ НО САМО МОЖЕ ДА СЕ ТЕГЛИ МУЗИКА ЗА ФИЛМИТЕ НЕ ТРЪГВАТ.ПРОБЖАИ ПРЕЗ FTP EI MALKO SERVERI http://www.med.primasoft.bg/intermed/needful/ftp-bg.htm

<font color="orange">Mod. EDIT Sunny: 

1. Не е нужно да пишеш с главни букви, за да те разберат.

2. Мнението ти е неразбираемо и няма връзка с проблема.</font id="orange">
  <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ето ти няколко:

<font color="navy">NimoCodecPack</font id="navy">

<font color="navy">K-lite</font id="navy">

<font color="navy">AceMegaPackCodecs</font id="navy">

<div align="right">Originally posted by sorrowsad*-*10/06/2004*:* 22:09:16</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Само да допълня и другия известен пакет с кодеци:

<u>FFDShow</u> 

На тази страница има и други пакети с кодеци и плеари.