Резултати от 1 до 13 от общо 13

Промяна на тоналност и премахване на ...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

1. Интерисува ме с каква програма може да се промени тоналността на даден симбек ( песен ).

2. Възможно ли е и ако да с каква програма може да се премахне пеенето (говора) от дадена песен.

2.  

3. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

1.за всякакви редакции аз лично използвам CoolEdit - напълно професионален софт с огромни възможности.

2.не, не е възможно, освен ако не е на отделен канал, което се обзалагам, че не е твоя случай. възможни са игри с честотите (заглушаване и изрязване), но ефектът най-често е плачевен и не става за нищо

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Ползвай Adobe Audition. Това е новия cooledit. Има го на технолинка.

5. Lox
    Lox е офлайн

Тук е от
    Sep 2002

http://www.audio4fun.com/

AV VOICE CHANGER SOFTWARE - тази специално я има из нета с крак, но е само за говор (в реално време) има и команд-лайн файл. Нали знаеш по филмите как ЦРУ (примерно) си преправят гласовете за разпит... това е същото

AV MUSIC MORPHER - за тази незнам с крак, освен това е и нова програма, но има това за което питаш и дори работи - не е като по филмите де но без крак 80% от нещата не работят.

Все пак виж.

6. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

A конкретно, как се промена тази тоналност, че не ми е ясно. Лесно ли става. Мелодиите ми са във *.wav формат. Какво точно да се направи.

7. Moderator
    Тук е от
    Nov 2001

Какво разбираш под тоналност. Искаш да се чува с по ниска или по восока честота. Със куледита става много лесно.

8.  

9. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Какво разбираш под тоналност. Искаш да се чува с по ниска или по восока честота. Със куледита става много лесно.

<div align="right">Originally posted by Julian - 19/10/2004 : 14:04:44</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Свалих го този CoolEdit само 50Мb е.

Зареждам еднин *.wav и какво да правя, за да повиша или понижа тоналността?

10. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Маркираш --> Effects --> Time/Pitch --> Stretch

Имаш вдясно готови пресети, тествай с бутона Preview

11. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Задачата е следната. Правя безплатна услуга на един българо-руски културен център. Те си имат една момиче, което пее на сбирките. За фон на пеенето им служи някакъв стар диск на С. Трифонов, на който има записани 5 песни и след тях 5 инструментала на същите песни. Та момичето, което пее не му пасва гласа на тоналността на инструментала. Тя иска да се повиши или понижи тоналността с една или две позиции. Това е цялата история. Имам песните на С. Трифонов във *.wav формат на компютъра ми. Сега трябва да се промени тоналността. А аз не знам как, защото тази материя ми е мътна. Ако някй знае какво да правя да ми обясни.

12. Super Moderator Аватара на FearMe
    Тук е от
    Jan 2001

направи точно това, което е написал kokosh. написаното от него е за cool edit и прави точно това, което питаш.

13. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Ето това се вижда, кое е моето меню/опция от всичките. С CoolEdit 2000 съм.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2000

На втората картинка като стигнеш, цъкаш вдясно на Presets --> Lower Pitch и после от падащото меню Transpose или от слайдера си нагласяш колко понижаване/повишаване ти треа. Какво неясно има. Когато Ratio ти е 100 ти е без транспониране. И гледам нямаш бутон Preview, да не би да не си излекувал програмката и да си в демо мод.

Ако обаче трябва да се транспонира повече от тон - тон и половина качеството пада ужасно и се появява гаден дилей. Гледай там да не се излагате

16. Member
    Тук е от
    Dec 2003

@ru-boy щом става дума за женски глас тя ще може да свали една октава на доло !

Иначе ако свалиш тоналноста се променя и тембара на инструментите което може и да доведе "не им се сърдете те толкова могат"[]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Промяна на бекгроунд-а ...
    От DaGa във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 2
    Последно: 12-08-09, 14:33
  2. Въпрос за промяна на IP
    От tripio във форум Мрежи
    Отговори: 7
    Последно: 22-05-09, 20:47
  3. Промяна на клавиатура ?
    От DuDaKa във форум Windows
    Отговори: 4
    Последно: 08-03-08, 19:26
  4. Промяна на телефонен код?
    От enermax във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 12-12-06, 19:43
  5. Премахване на pop-ups
    От Sunny във форум Windows
    Отговори: 16
    Последно: 16-01-04, 20:00

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе