Subs за Dune - разширената версия от 1984?
99.99% съм сигурен, че изобщо не съществуват, защото съм търсил, а аз знам къде и как да търся, но все пак ако някой си е правил за собствена употреба, ще бъда благодарен да ги сподели и да ми спести напасване и преводи...
и за да не става объркване точно за коя версия говоря:
dune от 1984 година, а не 2000!
CD1 - 734 875 648, 1:32:02h
CD2 - 733 411 328, 1:24:46h
( на колкото и cd-та да е все ми е едно, аз ще се оправя оттам нататък, само да е за разширената версия )
Наскоро даваха по bTV този филм. За същата версия ли става? Мисля, че беше на 3 части с общо времетраене над 3 часа.
не знам кой са давали.
този е с кайл маклоклън и честно казано доста ме съмнява да са го давали него, защото .. просто защото е стар и не изглежда достатъчно зрелищен според сегашните изисквания.
принципно го има на касети, на dvd не съм го срещал
Pat по bTV даваха Children Of Dune, продължение на Dune (2000). Този за който пита FearMe е първата екранизация по романа на Франк Хъбърт.
Колкото до субтирите ще се поразтърся и ако има ще намеря.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Pat по bTV даваха Children Of Dune, продължение на Dune (2000). Този за който пита FearMe е първата екранизация по романа на Франк Хъбърт.
Колкото до субтирите ще се поразтърся и ако има ще намеря.
<div align="right">Originally posted by Black Genesis*-*25/10/2004*:* 14:49:21</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Мда, съжалявам за недоглеждането. Не го гледах, само видях, че дават нещо за "Дюн".