Re: Lost - един убийствено завладяващ сериал.
ще има, ще имааааа..... не се изпуска току-така кокала!
последно велосипедни алеи се видяха. с този темп на цивилизоване на околната среда след 3-4 серии очаквам да се окаже, че не са паднали на кой да е остров, а на манхатън. просто ще повървят малко... ще стигнат до хилтън... действието ще се пренесе изцяло върху драматичната семейна връзка на дръпнатите (вече освободени от мисията си да ловят риба и да хрантутят другите)... дебелият не успя 200 грама да свали вече 80 дни (тотално доказателство, че от диета на плодове и риба не се отслабва)... джак ще оперира оня с виденията, който повече няма да може да спасява дрогата, ама ще дойде джордж клуни в "спешно отделение" като гост-актьор в една серия и ще оправи нещата.... дъщерята на франсето ще се ожени за гаджето си - затворник.... малееее, то човек не може да му обхване всичките сюжетни нишки..... ужасТ
FearMe перфектно го представи, направо ме отказа да го гледам :-memnon
Цитат:
Първоначално публикувано от Kurtni
И аз съм се хванала на хорото и ще продължа да го гледам, ама не разбрах други сезони ще има ли?
Ако ще има край... повече няма да го гледам... почва да става като сапунка :081:
Kurtni, ако нямаш нерви да чакаш, ето ти един сайт, който разкрива основна част от нещата, които ще се случат до края на сезона. Предупреждавам, четенето му разваля голяма част от удоволствието от гледането след това. Епизодът утре май ще е интересен :)
http://www.spoilerfix.com/lost.php
Цитат:
Първоначално публикувано от peshos
Kurtni, ако нямаш нерви да чакаш, ето ти един сайт, който разкрива основна част от нещата, които ще се случат до края на сезона.
всичките 3 неща ли казва? :))
Мммм, последната засега серия - S3E14 - беше готина. Разчупена по протежението на целия сериал, с доволно количество ретроспекции, крими-полъх, съспенс, дори и ужас... Хареса ми. Гледа се на един дъх и е доста по-смислена от предните няколко, с чийто умствени напъни сценаристите се опитват да оправдаят заплатите си.
Ако продължват обаче да умират по един или по двама през 2-3 серии, накрая няма да могат да се сберат хора за един белот... :-memnon
[img width=482 height=600]http://www.fiat-bg.org/forum/files/lostdog_114.jpg[/img]
хахаха :yahoo:
Ско, изби рибата :))
Аз пък в http://avatarbg.info намерих някакъв епизод /извънреден/ "The answers", още не съм го гледал. Все пак това е края на сезона и очакваме отговори
Гледах го. Абсолютно си прав. Май ще чакаме утрешния и после ваканция :god
тази серия само преразказва
истинските "отговори" ги чакай в Lost4, Lost5 и Lost6 :))
Цитат:
Първоначално публикувано от FearMe
...истинските "отговори" ги чакай в Lost4, Lost5 и Lost6 :))
Много смешно, ама точно така ще е... :-memnon
От Нета:
"Приключенито на оцелелите от полет 815 ще свърши в края на 2010 година. ABC обяви, че LOST ще има още 48 епизода, разпределени в 3 сезона, всеки от които ще има по 16 епизода и ще се излъчва без повторения или почивки.
Изпълнителните продуценти Деймън Линделоф и Карлтън Кюз, които преди месеци казаха, че искат да фиксират крайна дата — около 100 епизод, отбелязват, че с тези промени епизодите стават 119 (третина от които изглежда, че ще са с ретроспекции за Джак) — подписаха споразумението договори за следващите сезони. Линделоф споделя с "Hollywood Reporter", че фиксирането на точна дата е "голямо облекчение. Сякаш до сега бягахме маратон, а сега за първи път знаем точно къде е финалът." Карлтън Кюз добавя "Сега можем наистина да разпределим останалата част от действиeтo по серии. Ние гледаме на LOST като на един вид мозайка. Сега остават само 48 заглавия, които трябва да паснат в мозайката и ние ще ги напаснем.... кое точно къде отива."
Дори копродуцентът J.J. Abrams, който сега прави Star Trek, казва "Това е правилният избор за сериала и неговите зрители. Нужна е голяма прозорливост, за да направиш подобен план. Аплодирам ABC и продуцентите за това!"
Да, според мен чувството е много по приятно за зрителите, когато има някаква завършеност, вместо преливане от серия в серия и сезон в сезон (тип северно-американска сапунка, т.нар.сага).
Скоро гледах друг един сериал "Декстър". За един сериен убиец, които е от добрите. Сезонът действително свърши без недомлъвки и недовършени неща. Няколкото сюжетни линии преди или на самия финал бяха приключени и дори и да има втори сезон, той няма да се очаква с маниашка ожесточеност или пък да не се очаква поради явното тропане на едно място както се получи донякъде с Призън Брейк - избягаха, а се оказа, че всичко почва отначало все едно досега нищо не е било.
Малко ревю на новия сезон на бозата: http://www.tv.com/media_player/12123...13&rgroup=8402
Започва на 31 януари.
Хайде едно...ревю и от мен :))
http://vbox7.com/play:9dca7ebd