Леко насичат филмите... с Radeon 7000 32 МВ/TV Out
Здравейте, имам една чуденка???
Наскоро ми попадна една видео карта с TV Out (Radeon 7000/32 МВ) и си я сложих. Образа е добър, сложих си най-новите драйвери, всичко чудно, до момента в които видях, че филмите насичат. Леко, но дразни. Сега се чудя къде е проблема! Пусках филми с нисък битрейт, с висок... Сменян резолюции на към телевизора, сменях 16 битов с 32 битов цвят. Сменях рефреша (странно ми стана, че към ТВ-то дава от 47 до 200 херца). Интересно, че и на нормания ми монитор насича??? А със старата карта нито един филм не ми е правил проблеми. Компютърчето е доволно добро. И си нямам на идеа къде ще е проблема. Ако някои се е сблъсквал с подобна ситуация да драсне два-три реда. Мерси предварително!
досега не съм намерил задоволително обяснение. понякога се оправя с преинсталация на драйвера, понякога с копиране на друг partition (поради силната фрагментация на този, на който се е намирал), понякога със смяна на кодека... пробвай тези и да видим при теб от кое ще се оправи
Благодаря за предложенията, точно тези неща не съм ги правил дано да е някое от тях!
Здравейте!
Проблема ми е бил много глупав! Просто прегледах за най-новите кодеци и си изтеглих XP_Codec_Pack_1.2.1 Насичането изчезна.
На "FearMe" още веднъж му благодаря за съвета.