Резултати от 1 до 9 от общо 9

Театърът

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Gadget
    Guest

Театърът

Вмъквам в заглавието на раздела и театър, защото смятам, че не е за пренебрегване... стига сме киснали пред PC-то да теглим музика и филми... Друго си е да се докоснеш реално до изкуството на артистите.

Започвам тази тема и се надявам да се развива с ваша помощ. Вярно е, че театралния сезон почти приключи, но след месец театрите отново отварят врати. Критики, впечатляващи моменти и каквото се сетите добре би дошло

Ще започна с театралната постановка, която гледах вчера на КРИКОР АЗАРЯН в Театър 199 - УМИРАЙ ЛЕСНО!? /Цонко $ Маринко/ с участието на ТОДОР КОЛЕВ и ВАЛЕНТИН ТАНЕВ.

Ей, тези двамата могат да те побъркат от смях...

Резюме от страницата на театъра за постановката:

"Те са сезонни работници в бленувана Германия. Не са се връщали вкъщи от години. Обитават общо сутеренно помещение и кроят планове какво да сторят, зада получат пенсии в евро. Цонко е решил да инсценира своята смърт. Така жена му, като вдовица ще получи неговата европейска пенсия, която ще обезпечи приличен живот и за двамата. Остава да пропътува до дома затворен в собствения си ковчег..."

ТОДОР КОЛЕВ и ВАЛЕНТИН ТАНЕВ отлично се вписват в своите герои. Играят, танцуват и пеят от сърце, като подхвърлят някой и друг изтъркан лаф на нужното място в подходящия момент

<center></center>

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Театърът

аз не съм ходил на театър от 100 години вече сигурно [:D]

последно си спомням май ходих на "Секс,наркотици и рок'н'рол"

4. Member
    Тук е от
    Jan 2005

Re: Театърът

тцтцтцтцтц никой ли не ходи на театър вече

5. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от obshtinska_mishka
    тцтцтцтцтц никой ли не ходи на театър вече*
    През лятото почти не, защото театрите са във ваканция.

6. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Какви времена настанаха, преди се считаше за културна проява от високо ниво посещаването на театър, а сега се смята за ексцентричност.

7. Senior Member Аватара на Wise
    Тук е от
    Oct 2004

И все пак имайте едно наум, че не всички са от София. Предполагам в Раднево, например, постановките не са чак толкова разнообразни, особено през лятото.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2003

Aaaa много добре чак да не повярваш!- и то точно в сетком Готов съм да помагам с каквото мога...все пак съм профи в областа :Super:
    @Wise - никога не забравяй че, всички знаменитости минават през Пазарджишкия театър :knuppel2:

10. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Цитат Първоначално публикувано от Wise
    И все пак имайте едно наум, че не всички са от София. Предполагам в Раднево, например, постановките не са чак толкова разнообразни, особено през лятото.

Wise, не се тревожи - само преди 2 седмици кметът ни спретна за промоцията на албума си такова "поп-фолк"-парти, че още ми държи влага. Същински театър си беше! Пък и не знам кой друг град може да се похвали с такова събитие, освен ако е за някой супер-мега спектакъл. :knuppel2: С няколко думи: театри тук през лятото - с лопата да ги ринеш! Скоро ще има и още един - 3-дневен.

11. Member
    Тук е от
    Jan 2005

тука постановки има два-три пъти в годината и то на двата са на някой самодеен от града
    така че и да искаш да идеш няма как

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе