Re: помогнете за една песен
хммм доста ме съмнява да е това Warren G Prince Igor
защото не е нито рок а и не е от средата на 80-те (мисля че беше средата на 90-те ...)
по съм склонен да мисля че е Scarface Money and the Power
От Google изскочи това: http://www.lyricsfreak.com/m/meat-loaf/91264.html, от този албум: http://www.meatloaf.net/music/index...._id=11&type=lp. Не отговаря на изискването ти за група, но нищо не ти пречи да прегледаш текста и да видиш дали е това, което търсиш.
Money is power, power is the money е припева и на Coolio Gangstas paradise, но не мисля че говорош за това, че е малко в стил рап.
Цитат:
Първоначално публикувано от glarus
Money is power, power is the money е припева и на Coolio Gangstas paradise, но не мисля че говорош за това, че е малко в стил рап.
Всъщност това не е припева, а по скоро "bridge", и той гласи точно:
"Power and the money, money and the power
Minute after minute, hour after hour..."
;)
Цитат:
Първоначално публикувано от glarus
браво avis благодаря за помоща ти
наистина се оказа миит лоуф не знам защо съм решил че е група
но както и да е важното че намерих каквото трябва даже вече си я дръпнах и сега се кефя максимално :yahoo:
а затова си виновен ти ако не си го слушал дръпни го и ще разбереш за какво иде реч
още веднъж много много благодаря :Super:
В момента нямам свестен Интернет, така че нищо не мога да дръпна. Когато проимам, ще я потърся; по принцип харесвам Мийт Лоуф. Малко те поднасях за "изискването ти за група", слушал съм негови песни, които наистина са с група; явно по-малко известна, така че минава за съпровод. Ами добре, радвам се, че съм помогнал; знаеше какво търсиш и го намери, а и описанието ти беше точно, заслугата си е твоя. А от мен приятно слушане...
* :) :punk: