СРЕЩИ С РАМА - Очаквания филм! Нещо повече?
Здравейте!
Преди 3-4 години се появи информация, че започват снимките на първа част на филм по романа "Среща с Рама". Очакваната поява бе спомената за 2006 г. Някой да е чувал нещо по въпроса? М/у другото доста филмови компании имаха желанието да снимат това супер яко научно-фантастично произведение, но изчакваха развитието на филмовите технологии да достигнат нужната висота за да може да се пресъздаде невероятната по обема картина на информацията в книгата.
Re: СРЕЩИ С РАМА - Очаквания филм! Нещо повече?
DarkRose,
не разбира се!!! Става дума за грандиозно замислена игрална трилогия в стил Quality SciFi Extra.
Sorry :-)
Добре звучи както го казваш ако стане, аз лично съм чел само първата част (невеж съм относно другите части), но в imdb.com няма нищо засега, само още това : http://www.imdb.com/title/tt0134933/, но като стандартен член нещо не ми дава достъп....
Дано само вместо "куалити" да не стане нискобюджетна продукция, снимана с второразрядни актьори в румънско или българско филмово студио.
Когато пролетта гледах трейлъра на "Гръмна гръм" (A sound of thunder) си казах - това е филмът! А като излезе - едвам го изтраях.* :angry: