Кои са саундтраците на 3-те части на Бързи и Яростни
Здравейте,
заглавието на темата не е много ясно, но тук ще разясня по-подробно:
трябва да изтегля саундтраците на трите части (нали са само три ?) на Бързи и Яростни (По-бързи и по-яростни и третата не я знам как се казва) - всъщност само втората част ми трябва, но е хубаво и трите да ги имам. Токио Дрифт вече го имам, така че може и без него, остават всички останали ...
Та за целта:
1. Някой трябва да ми каже КОИ са точно саундтраците, защото в нета намерих много неща, но примерно има няколко директории именувани да кажем "2 Fast and 2 Furious - OST", обаче вътре нямат нищо общо - във всяка директория песните са съвсем различни ...
Ако имам тази информация поне ще знам какво да търся ...
Хубаво ще е да ми кажете направо списъка с песните, които са към съответния саундтрак, за да знам какво да търся после.
Например:
2Fast 2Furious OST - 03 - Trick Daddy - Represent.mp3
02-injected-faithless-rns.mp3
04-BT _ Dominic_'s Story.mp3
и т.н. Това е част от съдържанието на една директория, която имам, и която също се казва "2 Fast and 2 Furious - OST"
2. Ако някой пък знае направо линкове направо, още по-добре;
Ми това е, ако някой може да ми помогне ще е хубаво и ще съм му много благодарен!
Поздрави!
Re: Кои са саундтраците на 3-те части на Бързи и Яростни
Първата част на филма има 2 саундтрака, като на вторият е сложено етикетче "More Music". Тъй като не се интересуваш пряко от третата част на филма, ето ти информация за първите две части:
The Fast and The Furious
The Fast and The Furious - More Music
2 Fast 2 Furious
Торент-файл за втората част на трилогията:
2 Fast 2 Furious
Имам вторият саундтрак от първата част, т.е. "More Music" - ако го искаш, пиши ми на ПМ.