има ли софтуер каталог за филми
ако можете да ми помогнете наистина ще съм ви много благодарна...
вкъщи си правим филмотека и ми се иска да имам някакъв софтуер на компютъра, който да подрежда филмите и всички данни към тях. Като например режисьор, актьорски състав, жанр, година и тн...
просто нещо леко като програмка което да организира всички филми, които имам..
пробвах с една програма наречена Movie label но не ми сжърши работа защото не разчиташе български език...а и самата програмка беше кофи..
та така..предварително ви благодаря и моля ви се помогнете ми, защото филмите се увеличават а аз не мога да продължавам да номерирам кутиики като идиот :)
Re: има ли софтуер каталог за филми
http://www.antp.be/software/moviecatalog
1. Има меню на български
2. Можеш да си изтеглиш информация за филма директно от imdb.com (и много др. сайтове) с 2-3 клика
3. безплатна е :)
Аз, като заклет фен на "Stand Alone Executable"-програмките, ти предлагам още две програмки за каталогизиране на филми. Безплатни са и не се инсталират. Първата се справя с кирилицата, но втората (за съжаление) - не. The Choice Is Yours!
Movie Collection 1.4.2 [44 KB]
Movie-Box Database 1.43 [888 KB]
Един обикновен Ексел върши същата работа :)
Ползвал съм това което Edin_Lud ти предлага - Ant Movie Catalog и съм много доволен от него. И аз ти го препоръчвам.
е да ви кажа направо ме спасихте... :ole
много съм доволна от Ant movie
направо си е екстра
ако можех щях да ви нацелувам :)
мерси много
ама много
Аз пък съм на Where IsIt . Има и portable версия която си я нося на флашката. Работи без инсталация, а файловете от кталога може да си ги пренасяш само тях и да си ги местиш от комп на комп за да си с актуални данни.